Häng med på ett av de häftigaste rymdlägren i Sverige!

Är du intresserad av rymden och astronomi? Vill du träffa andra som delar din fascination? Går du dessutom på högstadiet? Då är du hjärtligt välkommen att delta på ett av Astronomisk Ungdoms Astronautläger. Lär dig mer om astronomi och rymdteknik tillsammans med andra ungdomar och träffa nya vänner smed samma intresse. Ett Astronautläger brukar bland annat innehålla roliga labbar, få lyssna på fascinerande föreläsningar, roliga lägeraktiviteter och/eller titta på film. Oavsett om du har varit med innan och är expert på rymden, eller om du är helt ny och bara lite intresserad så kommer det garanterat finnas något för dig!

Vem kan delta?
Alla som är ca. 13-14 år och är medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta. Om du inte redan är medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här, helt gratis.

Vi anordnar Astronoutläger i våra distrikt runt om i landet. De aktiva distrikten där vi anordnar läger just nu finns nedan. Vill du vet mer om något läger är det bara att ta kontakt med lägergruppen för det Astronoutläger du vill åka på. Antalet platser är begränsat på våra läger, så först till kvarn gäller.

Regionala lägersidor

Varukorg