Tänk på att fylla i formuläret så att det passar i registrets utformning. Vi lägger in dina uppgifter och underrättar när det är klart.
Vilka ämnen kan du föreläsa om? Det finns inga gränser bortsett från att det ska vara relevant och intressant för AU:are och till AU-verksamhet. Exempelvis:

– Ämnen relaterad till ditt yrke om du jobbar med ett klassiskt rymdjobb exempelvis som doktoroand inom astronomi, rymdingenjör mm.
– Rymdrelaterade ämnen i ditt yrke om du inte jobbar med ett klassiskt rymdjobb men som väver in rymden, exempelvis jurist som arbetar med rymdrelaterade lagfrågor, rymdjournalist mm.
– Engagemangsrelaterade ämnen för dig med tidigare gediget engagemang som vill dela med dig av din kunskap till dagens AU:are.
– Personliga upplevelser för dig som exempelvis har varit på sommarforskarskolor, internships med mera som vill tala om era resor, hur ni kom dit och vad dagens AU:are borde veta.
-Hobbyrelaterade ämnen för dig som involverar mycket rymd på din fritid bortsett från ideellt engagemang, exempelvis astrofototografi, amatörastronomi, citizen science mm.

Varukorg