Astronomisk Ungdom grundades den 19:e augusti 2012 och lanserades till allmänheten under den första Astronomins dag och natt den 13:e oktober samma år. Under sitt första år hade Astronomisk Ungdom 83 medlemmar, och sedan dess har det växt avsevärt! Verksamheten har expanderat, med flera läger varje år, resor över hela världen och rymdforskarskolor på somrarna!

Åren går och i år fyller AU 10 år, vilket självklar ska firas! Detta kommer göras på flera sätt men framförallt genom en jubileumsbok, en jubileumsfilm och en jubileumsbankett.

Jubileumsboken
Ett av sätten vi kommer fira på är genom en jubileumsbok, där vi kommer samla alla härliga minnen som förbundet samlat på sig under åren. Till detta behöver vi din hjälp! I formuläret nedan får du chansen att dela med dig av dina bästa AU-minnen, roliga citat eller bilder, som sedan kan komma att hamna i denna bok. Berätta om din bästa upplevelse från ett läger, den mest inspirerande föreläsningen eller den finsittning som ändrade livet!

Jubileumsfilmen
Förutom jubileumsboken kommer även att filma och klippa ihop en jubileumsfilm. Mer information om den kommer.

Jubileumsbanketten
Vi kommer avsluta året med en stor finmiddag på östgöta nation i Uppsala den 3e december. Under kvällen kommer det att bjudas på fyra rätter, underhållning, roliga minnen och kära återseenden. Detta vill ni inte missa! Läs mer här.

Jubileumsbankett

Hurra!

Sponsrat av

Varukorg