Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2019

Rymdläger på Ven!

8 augusti - 9 augusti
Ven
SEK350

Det är dags för en av sommarfavorit! Astronomisk Ungdom bjuder in barn mellan 6 och 10 år till ett spännande rymdläger på Ven! Lär dig mer om astronomi och rymdteknik tillsammans med andra barn den 8-9 augusti! På Ven kan du uppleva en fantastisk stjärnhimmel då ön erbjuder en oerhört mörk himmel även under sensommaren. Under lägret kommer du att träffa nya vänner med intresse för astronomi och rymdteknik, samt delta lärorika workshops och mysiga lägeraktiviteter, såsom grillning och bad.…

Mer information »

Astronomiläger på Ven!

9 augusti - 11 augusti
Ven
SEK550

Astronomisk Ungdom bjuder in ungdomar mellan 13 och 16 år till ett spännande astronomiläger på Ven! Lär dig mer om astronomi och rymdteknik tillsammans med andra ungdomar den 9-11 augusti! På Ven kan du uppleva en fantastisk stjärnhimmel då ön erbjuder en oerhört mörk himmel även under sensommaren. Under lägret kommer du att träffa nya vänner med intresse för astronomi och rymdteknik, samt delta lärorika workshops och mysiga lägeraktiviteter, såsom grillning och bad. Dessutom besöker vi Tycho Brahe-museet och utforskar Ven…

Mer information »

Stockholms kulturfestival

13 augusti - 17 augusti

Stockholms kulturfestival går 2019 av stapeln med tema rymden! Riktad mot den breda allmänheten erbjuder festivalen mer än 600 programpunkter under fem dagar. Utspritt över stora delar av Stockholm finner du aktiviteter inom konst, film, musik, pyssel, och mycket mer. Ta del av rymden tillsammans med över 100 000 andra besökare!

Mer information »

We Are Sthlm

13 augusti - 17 augusti

We Are Sthlm är Stockholms stads ungdomsfestival som sker årligen i augusti! Under fem dagar är Stockholm fullspäckat av aktiviteter för unga som gamla. Med hundratals aktiviteter likt tävlingar, mingel, föreläsningar och utställningar finns det något för alla. Kom till Stockholm och njut av en vecka med rymdåret 2019!

Mer information »

oktober 2019

Astronomidagarna

24 oktober - 26 oktober
AlbaNova, Roslagstullsbacken 21
Stockholm,
+ Google Map

Sedan 1999 har Svenska Astronomiska Sällskapet (SAS) varit medarrangör för Astronomdagarna, en konferens för Sveriges yrkesastronomer och astronomiintresserade. Under mötet ordnar SAS Nordenmark-föreläsningen, som fram till 2019 är okänd! Under lördagen planeras ett firande av SAS 100 års jubileum!

Mer information »
+ Exportera evenemang