Kom på vår läxhjälp

Nu i höst sätter vi igång läxhjälp för gymnasieelever. Fokus ligger på naturvetenskap och matematik och de som håller i läxhjälpen är studenter. Det bjuds på mellanmål såväl som kunskap och motivation till fortsatta studier. Även om du inte behöver hjälp så kan läxhjälpen vara ett tillfälle att få bättre fokus, en omväxling av studiemiljö och ett nytt socialt umgänge i studiesammanhang.

 

På Plats:

  • Stockholm (Odenplan, Observatorielunden, Magnethuset) – Datum och tider tillkommer när anmälan öppnar. Med start 15 nov.
  • Göteborg (kommer snart!)
  • Uppsala (kommer snart!)
  • Lund: 15:00-18:00, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11.
    Läxhjälpen i Lund kommer att hållas i Astronomihuset på LTH. Det ligger på Sölvegatan 27. Lokaler: Andromeda och Cassiopeia
     

 

Anmälan för allergier öppen i: Lund, Stockholm. Anmälan eller frågor skickas till laxhjalp@au.seDistans:

Läxhjälpen har även en discord-server med verktyg för att underlätta studier!
Har du en extra tuff studieperiod framför dig, eller tycker du rentav om att studera?

Astronomisk Ungdom har anordnat en server genom Discord där du, med hjälp av bots, kan räkna algebra, diskutera ämnen, sätta timers för effektivt fokus, dela tips för studieteknik och hitta gemenskap. 

Några gånger i veckan kommer även en läxhjälpare att logga in i en av kanalerna och hålla i distansbaserad läxhjälp.

Klicka på den här länken för att gå med i servern: invite-länk

Vill du bli läxhjälpare?

Är du en positiv och pedagogisk ledare som behöver extrajobb på kvällar? Då söker vi dig för att hålla i läxhjälp åt gymnasieelever. Tjänsten innefattar att hjälpa eleverna med läxorna och bidra till god stämning. För vidare detaljer, gå in på: länk till annons

Varukorg