Är du eller vill du bli aktiv i förbundet? Då har du hamnat på rätt ställe! Astronomisk Ungdoms ledarskapskurs är öppen för alla som sitter i en projektgrupp eller som vill bli aktiva! Kanske är det du som ska vara med och planera nästa års upplaga av Norrskenslägret, eller vill kanske ditt distrikt eller förening hålla ett eget läger? Då är ni varmt välkomna till vårens ledarskapskurs, som går av stapeln 10-12 mars!

Ledarskapskursen arrangeras två gånger per år, under våren och hösten, och är främst öppen för de som blivit tilldelade projektgrupper, och övriga deltagare tas in i mån av plats.

Höjdpunkter:

  • AU bjuder på resan till och från kursen! Mat, eventuellt boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Sociala aktiviteter och övningar för att lära känna sin projektgrupp!
  • Träffa andra ideellt aktiva i AU
  • Lär dig mer om AU och ideellt arbete
  • Föreläsningar om rymden och ideellt arbete
  • Workshops

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till ledarskapskursen.

När?
Vårens ledarskapskurs tar plats 10-12 mars. Det är drop-in från klockan 18 på fredagen och avslutas runt klockan 14 på söndagen.

Boende
Under helgen kommer vi att befinna oss på Kvistabergs Observatorium i Bro utanför Stockholm. Från Stockholms central kan man åka pendeltåget mot Bålsta och därifrån kan man antingen ta en promenad eller åka buss 556 mot Ådö.

Resa
AU bjuder på det billigaste ressättet till och från kursen! Efter sista anmälningsdatum får du ett mejl med dina biljetter till och från kursen. Resan till och från Kvistaberg (från Stockholm central) får du däremot stå för själv.

Frågor?
Maila projektkoordinator@au.se om du har några frågor.

Sista anmälningsdag
Notera att anmälan är bindande och att sista anmälningsdag för ledarskapskursen är 1:a mars. Avanmälan kan göras fram till 1:a mars, efter det kan du komma att bli återbetalningsskyldig för ditt deltagande om det inte finns godtagbara anledningar till att du inte längre kan delta.

Antalet platser är begränsade och utöver projektgrupperna gäller först till kvarn för övriga platser, så missa inte att anmäla dig nedan!

Varukorg