Just nu är följande tjänster möjliga att söka. Klicka på respektive utlysning för en PDF med mer information:

Sammanfattning: I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du ansvara för förbundets nationella verksamheter. Detta innebär att du har ett övergripande ansvar för större projekt som förbundet anordnar årligen, exempelvis Rymdforskarskolan, CanSat, Astronomiolympiaden, och Entreprenörskap i skolan.


Sammanfattning: I rollen som föreningsutvecklare kommer du vara ansvarig för kontakten med våra medlemsföreningar och du kommer fungera som en länk mellan förbund, kansli, föreningar och distrikt. Administration kring hemsidan och uppstart av nya föreningar såväl som verka för att alla föreningar ska vara aktiva och ha roligt, är ytterligare arbetsuppgifter som du kommer ha ansvar för. 


Sammanfattning: AU vill att alla som vill bli ingenjörer eller naturvetare, exempelvis inom rymdbranschen, ska kunna bli det. I höst startar vi därför läxhjälp för gymnasieelever. Verksamheten finns i Stockholm, Göteborg, Lund och Uppsala. Läxhjälpen fokuserar främst på naturvetenskap och matematik. Uppgifterna innefattar att hjälpa elever lösa sina läxor och motivera ett fortsatt intresse för naturvetenskap. Tjänsten som läxhjälpare är en anställning på deltid.

Varukorg