Obs! Detta evenemang är fullbokat. Håll utkik på våra sociala medier för fler kommande läger!

Västra Götalands distrikt kommer den 4-5 januari 2022 att arrangera ett dagläger för barn 7-10 år. Vi kommer hålla till på slottsskogsobservatoriet i Göteborg. Lägret kommer bjuda på roliga rymdlekar, intressanta presentationer och fakta om rymden, bakning och stjärnskådning. Var med på ett mysigt läger i Göteborg där du också får träffa nya personer! Anmälan stänger den 30:e december eller när alla platser tagit slut. Anmäl dig via formuläret nedan och kontakta astrolagervg@astronomiskungdom.se om du skulle ha några som helst frågor!

När:

Lägret börjar tisdag den 4:e januari då det håller på från 10:00 till 20:00. Lägret avslutas onsdag den 5:e januari då det håller på från 10:00 till 15:00.

Plats

Slottskogsobservatoriet

Björn Hedvalls Stig 4

413 15 Göteborg

Vägbeskrivning:

För att ta er till Slottskogsobservatoriet med kollektivtrafik tar ni buss 60 mot Masthugget och stiger av på ändhållplatsen (Masthugget). Fortsätt i bussens färdriktning cirka 80 m. När du ser bommen till höger om dig, sväng till höger. Fortsätt upp till backkrönet (100 m) samt ner på andra sidan (100 m). Sväng upp till höger. Observatoriet är en blå tegelbyggnad klädd i klotterskyddsnät.

Om ni tar er till Slottskogsobservatoriet på annat sätt så är adressen för observatoriet Björn Hedvalls Stig 4 i Slottskogen, 413 15 Göteborg.

Vem kan delta?

Alla mellan 7 och 10 år som har målsmans tillstånd och som är medlemmar i GAUSS är välkomna att delta. Om barnet inte är medlem i GAUSS så blir de det enkelt (och helt gratis!) här. Notera att det är barnet som ska bli medlem i GAUSS. Alla är välkomna att delta på lägret – oavsett tidigare kunskap om rymden. Det viktiga är att ni vill vara med och ha roligt tillsammans med andra. Om detta inte passar in på er, och ni ändå vill delta, skicka ett mejl till oss på astrolagervg@astronomiskungdom.se och förklara dina omständigheter.

Anmälan och kostnad

Lägret kostar 150 kr och du anmäler dig via formuläret nedan. Vi står för alla utgifter på plats, men du står själv för din resa till och från observatoriet. Vi i Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra läger därför har vi understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till lägret. Ansök om stöd här! 

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade, så om du får förhinder från att delta är det jätteviktigt att du meddelar oss det så snart du bara kan så att vi kan erbjuda din plats till någon annan. Observera att ni ska få en bekräftelse per e-post att er anmälan är mottagen för att garanteras en plats. Får ni ingen bekräftelse bör ni meddela oss så fort som möjligt, så att vi kan undersöka vad som gått snett.

Sista anmälningsdag är 30 december, eller fram till alla platser är fyllda.

Avanmälan och Covid-19

Lägret planeras i nuläget att genomföras men om situationen förvärras och lägret behöver ställas in kommer hela lägeravgiften att betalas tillbaka. Avbokning är gratis fram tills sista anmälningsdatumet 30 december och vid avbokning på grund av rimliga skäl nära inpå (t.ex uppvisande av symptom eller sjukdom).

Kontakt

Har du några frågor om Rymdlägret? Tveka inte att kontakta oss via astrolagervg@astronomiskungdom.se eller julia.martensson@astronomiskungdom.se

Hoppas vi ses!

Anmälan

Anmälan till lägret hittar du här: https://www.astronomiskungdom.se/kalender/rymdlager-goteborg/

Varukorg