Nytt datum!

Astronomisk Ungdoms Uppsala-distrikt bjuder in barn mellan 10-13 år till Space Camp den 27-28 maj 2022. Under lägret kommer du att få lära dig mer om rymden, träffa nya vänner och utföra roliga experiment!

Vi kommer att bo i en mysig scoutgård i Sunnersta nära Uppsala. Boende, mat och samtliga aktiviteter ingår i anmälningspriset. Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig senast 23:e maj. Antalet platser är begränsat.

När: 27-28 maj. Lägret börjar kl. 11 på fredagen och avslutas kl. 14 på lördag.

Plats: Wasakårens Scoutstuga, Sjövägen 8, 756 53 Uppsala

Vägbeskrivning:

Buss: Åk buss 11 till hållplats Granebergsparken. Följ Sjövägen till scoutstugan. Det går även att ta buss 8 till hållplats Trasthagen. Gå sedan till Granebergsvägen och följ den väster ut till Sjövägen.


Bil: Vid stugan finns parkering för ett fåtal bilar. På andra sidan Sjövägen kan fler bilar stå.

Vem kan delta?

Alla som är mellan 10 och 13 år är välkomna att delta med målsmans tillstånd. Du är välkommen att delta oavsett förkunskaper – det räcker att du är nyfiken på att lära dig mer om rymden och ha roligt tillsammans med andra. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss på scuppsala@au.se och förklara dina omständigheter.

Behöver jag vara medlem i Astronomisk Ungdom för att delta?

Du behöver inte vara medlem i Astronomisk Ungdom för att delta, men eftersom du eller dina barn är nyfikna på rymden tror vi att ett medlemskap kan vara roligt och givande. Att vara medlem är gratis och kräver inga aktiva åtaganden. Du kan bli medlem i Astronomisk Ungdom bli det här, helt gratis.

Anmälan och kostnad

Lägret kostar 350 kr och du anmäler dig via formuläret nedan. Vi står för alla utgifter på plats, men du står själv för din resa till och från scoutgården. Vi på Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra läger därför har vi understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till lägret. Ansök om stöd här!

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat, så om du får förhinder är det viktigt att du meddelar oss så att vi kan erbjuda din plats till någon annan deltagare. Efter anmälan är gjord ska du få en bekräftelse via mejl. Meddela oss om du inte mottagit någon bekräftelse.

Sista anmälningsdag är 23 maj, eller fram till alla platser är fyllda.

Kontakt

Har du några frågor om årets upplaga av Space Camp? Tveka inte att kontakta arrangörsgruppen på scuppsala@au.se eller projektledaren på midas.degerberg@au.se

Varukorg