Distrikt Västra Götaland anordnar Astronautläger för barn födda 2008 eller 2009!

Det är dags! GAUSS, Göteborgs Astronomiska Ungdomssällskap, kommer tillsammans med unga astronomer från Halland att arrangera ett roligt och händelserikt astronautläger för barn födda 2008 eller 2009. Den 17:e-18:e juli kommer vi att vara på Plönninge Observatorium där du tillsammans med andra får leka rymdiga lekar, lära dig mer om rymden och astronauter av inspirerande föreläsare, baka och ha stjärnskådning. Vi kommer att ha mysiga lägeraktiviteter och bo på observatoriet i Plönninge, lite utanför Halmstad. 

Anmälan är stängd.

Vem kan delta? 

Alla som är födda 2008 eller 2009 och är medlemmar i Astronomisk Ungdom är välkomna att delta med målsmans tillstånd. Om du inte redan är medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här, helt gratis.Du är varmt välkommen att delta oavsett förkunskaper – det räcker att du är nyfiken på att lära dig mer om rymden och ha roligt tillsammans med andra. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss på astrolagervg@au.se och förklara dina omständigheter.

Anmälan och kostnad

Lägret kostar 200 kr och du anmäler dig via formuläret nedan. Vi står för alla utgifter på plats, men du står själv för din resa till och från observatoriet. Vi i GAUSS och Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra läger därför har vi understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till lägret. Ansök om stöd här!

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade, så om du får förhinder från att delta är det jätteviktigt att du meddelar oss det så snart du bara kan så att vi kan erbjuda din plats till någon annan. Observera att ni ska få en bekräftelse per e-post att er anmälan är mottagen för att garanteras en plats. Får ni ingen bekräftelse bör ni meddela oss så fort som möjligt, så att vi kan undersöka vad som gått snett

Varukorg