Tack så mycket Göteborg

image_57d53c3d2a6b220c3326d626_57d582d29606ee72ceab9bb7
Med detta inlägg får jag tacka Göteborg/ESA för en fantastisk dag med underbar väder och folk. Jag är i tåget just nu mot Västerås, fördröjer tiden med att läsa om min inspiration Elon Musk samt plugar, då lila Frida har en tenta, projektredovisning och projektinlämning att hinna bli klar med. Massa människor frågar mig om hur jag har tid för allt, och mitt klychiga svar till det är att man gör tid. Jag kan bokstavligen inte leva utan min agenda. Med den planerar jag alltihoppa, även om det är svår att följa planerigen. Men det är inte bara event, tentor, jobb osv som man måste lägga till i kalender utan det viktigaste och dessutom det svåra biten är att hitta tid för att slappna av och göra något helt annat som att vila, träffa vänner, tränna etc.

 

Varukorg