Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

juli 2019

On the Moon Again

12 juli - 13 juli

Juli år 1969 vände sig miljontals blickar från hela världen mot månen, där människan tog sina första steg. ​Femtio år senare vill vi fira denna entusiasm för månen igen, i ett globalt event som sträcker sig över alla gränser. Alla kan vara med! Allt du behöver göra för att ta del av denna folkfest är att ta ut ditt teleskop på gatan, ställa in det mot månen och visa upp det för förbi passerande!

Mer information »

Månlandningen 50 år

21 juli, 03:56

Den 16:e juli 2019 är det 50 år sedan Apollo 11 färdades till månen med de två astronauterna Neil Armstrong och Buzz Aldrin. En milstolpe i rymdkapplöpningen mellan USA och Sovjetunionen, samt höjdpunkten på Apolloprogrammet av NASA. Var med i nedräkningen till 50 års jubileet av ett av människans största historiska event!

Mer information »

augusti 2019

European Space Camp

8 augusti - 15 augusti

European Space Camp är ett rymdläger riktad mot unga i hela världen som är intresserade av rymden och vetenskap i allmänhet! Lägret sker årligen, och Astronomisk Ungdom får vart år skicka en medlem att delta! Här kan du läsa om Tomass Wilsons berättelse, representant för året 2018!

Mer information »

Stockholms kulturfestival

13 augusti - 17 augusti

Stockholms kulturfestival går 2019 av stapeln med tema rymden! Riktad mot den breda allmänheten erbjuder festivalen mer än 600 programpunkter under fem dagar. Utspritt över stora delar av Stockholm finner du aktiviteter inom konst, film, musik, pyssel, och mycket mer. Ta del av rymden tillsammans med över 100 000 andra besökare!

Mer information »

We Are Sthlm

13 augusti - 17 augusti

We Are Sthlm är Stockholms stads ungdomsfestival som sker årligen i augusti! Under fem dagar är Stockholm fullspäckat av aktiviteter för unga som gamla. Med hundratals aktiviteter likt tävlingar, mingel, föreläsningar och utställningar finns det något för alla. Kom till Stockholm och njut av en vecka med rymdåret 2019!

Mer information »
+ Exportera evenemang