AU-konferensen 2017

5-årsjubileum och ledarskap

Anmäl dig till AU-konferensen 2017! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer att vara fylld av umgänge, inspirations- och astronomiföreläsningar, användbara pass, kvällsunderhållning, viktig information till ideellt aktiva, projektgrupper och föreningar, och annat kul tillsammans med alla andra aktiva i AU från hela Sverige! Temat för årets konferens är ledarskap och det kommer att bli en rymdig konferens i vackra Uppsala. Speciellt för i år är också att det under lördagskvällen kommer hållas en fin trerätters jubileumsmiddag för att fira att AU fyller 5 år i år. Anmäl dig senast den 30:e september. Meddela att du kommer på middagen i facebook-evenemanget!

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa alla andra ideellt aktiva i AU från hela Sverige
  • Lär dig mer om ledarskap, föreningar, marknadsföring, och projekt
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Inspirerande astronomi- och rymdteknikföreläsningar
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Jubileumsmiddag för att fira AU 5 år!

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen. Alla som är intresserade av att engagera sig är också varmt välkomna!

När?
Konferensen börjar med middag kl 18:00 fredag den 13:e oktober, med drop-in från kl 16:00. Konferensen slutar med avfärd från gården kl 16:00 på söndag den 15:e oktober.

Boende
Vi kommer att bo på Alnäsgården utanför Uppsala. Där kommer vi sova i riktiga sängar (ta med sängkläder!), äta god restaurangmat och ha det trevligt framför den öppna brasan på kvällarna.

Resa
AU bjuder på resan till och från konferensen! Ange bara i anmälan nedan varifrån till vill resa och vart du vill resa hem, så bokar vi resan åt dig och mailar dig biljetterna. Obs: vi bjuder enbart på resan till och från din hemort eller orter i liknande prisklass. Har du frågor eller särskilda önskemål så hör av dig till oss innan du anmäler dig. 

Anmälningsavgift
För 350 kr så ingår allt: resa, mat, boende, plats på jubileumsmiddagen och alla andra aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@astronomiskungdom.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften ges vid avanmälan. Meddela i god tid om du inte kan komma; vid avanmälan utan giltig anledning kommer du dessutom att faktureras på kostnaden för dina resebiljetter.

Frågor?
Maila konferensen@astronomiskungdom.se om du har några frågor.

Anmäl dig senast den 30:e september. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller!

Observera! Om du endast vill gå på jubileumsmiddagen, och ej resten av konferensen, så går det bra att göra det för endast 300 kr. Maila då konferensen@astronomiskungdom.se för anmälan. Meddela att du kommer på middagen i facebook-evenemanget!

Anmälan är nu stängd.