AU-konferensen

AU-konferensen 2023

AU-konferensen 2023

För den som engagerar sig i någon av våra arrangörsgrupper väntar en konferens med jultema i Uppsala, 8-10 december. Här kommer du få berika ditt uppdrag med skräddarsydda utbildningssessioner för ditt ideella engagemang och chansen att bygga en gemenskap med andra från våra arrangörsgrupper, kansli, distriktsstyrelser, förbundsstyrelsen samt övriga ideellt aktiva på nationell nivå.

Höjdpunkterna

  • Vi betalar din resa till och från AU-konferensen! Mat, eventuellt boende, resa och samtliga aktiviteter ingår.
  • Träffa och nätverka med andra ideellt aktiva på nationell nivå inom AU.
  • Rivstarta arbetet i din grupp med en projektkurs fylld av föreläsningar och workshops om ideellt arbete!
  • Träffa representanter från, arrangörsgrupper, distriktsstyrelser, kansli och förbundsstyrelsen.

Utöver detta kommer vi ha chansen att engagera oss i diskussioner, workshops och nätverkande tillfällen, vilka är särskilt utformade för att uppmuntra till idéutbyte och samarbete mellan arrangörsgrupperna. Inte minst kommer vi att ha en högtidlig konferensmiddag på lördagskvällen, så ta fram finkläderna och leta fram dina AU-medaljer (om inte detta kanske blir kvällen du får din första medalj)!

Pris

Ditt deltagande är helt kostnadsfritt som medlem i en arrangörsgrupp, med resan inräknad. Allt du behöver göra är att boka in helgen, ta fram finkläderna och se fram emot en minnesvärd konferens med jultema!

Om man inte dyker upp utan att höra av sig innan med en giltig anledning till frånvaro så kommer man att faktureras på den fulla kostnaden för ens deltagande (En s.k. No-show avgift). Se därför till att höra av dig så snart som möjligt om du får förhinder!

Boende

Om du behöver resa så pass långt till AU-konferensen att du behöver boende kommer detta finnas tillgängligt. Mer info kommer inom kort!

Resa

AU bjuder på det billigaste ressättet till och från AU-konferensen! Ange vilken ort du reser ifrån i anmälningsformuläret längst ned på sidan, så kommer vi att boka biljetter åt dig och skicka dem via e-post.

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till kansli@au.se vid eventuella funderingar.

Anmälan

I formuläret nedan anmäler du dig till AU-konferensen, deadline är 28:e november.

Varukorg