AU-konferensen 2016

Upprymd

Anmäl dig till AU-konferensen 2016! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer att vara fylld av umgänge, inspirations- och astronomiföreläsningar, användbara pass, professionell kvällsunderhållning, viktig information till ideellt aktiva, projektgrupper och föreningar, och annat kul tillsammans med alla andra aktiva i AU från hela Sverige! Temat för årets konferens är Upprymd! och det kommer att bli en rymdig konferens i vackra Uppsala. Anmäl dig senast den 10:e november.

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa alla andra ideellt aktiva i AU från hela Sverige
  • Professionell kvällsunderhållning
  • Lär dig mer om bl.a. föreningar, marknadsföring, presentationsteknik, rekrytering, projektledning och gruppdynamik
  • Brainstorming kring föreningsaktiviteter och AU-projekt
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Inspirerande astronomi- och rymdteknikföreläsningar
  • Observationer av stjärnhimlen

Se filmen:

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att ha ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen.

När?
Konferensen börjar med middag kl 18:00 fredag den 2:a december, med drop-in från kl 16:00. Konferensen slutar med avfärd från gården kl 16:00 på söndag den 4:e december.

Boende
Vi kommer att bo på Alnäsgården utanför Uppsala. Där kommer vi sova i riktiga sängar (ta med sängkläder!), äta god restaurangmat och ha det trevligt framför den öppna brasan på kvällarna.

Resa
AU bjuder på resan till och från konferensen! Ange bara i anmälan nedan varifrån till vill resa och vart du vill resa hem, så bokar vi resan åt dig och mailar dig biljetterna. Obs: vi bjuder enbart på resan till och från din hemort eller orter i liknande prisklass. Har du frågor så hör av dig till oss innan du anmäler dig. 

Anmälningsavgift
För 300 kr så ingår allt: resa, mat, boende och alla aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@astronomiskungdom.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden.

Frågor?
Maila konferensen@astronomiskungdom.se om du har några frågor.

Anmäl dig senast den 10:e november. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn!