AU-konferensen 2019

Anmäl dig till AU-konferensen 2019! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer att vara fylld av umgänge, inspirations- och astronomiföreläsningar, användbara pass, kvällsunderhållning, viktig information till ideellt aktiva, projektgrupper och föreningar, och annat kul tillsammans med alla andra aktiva i AU från hela Sverige! Anmäl dig senast den 13:e oktober!

Platsen för årets konferens är Kvistabergs observatorium, som både är en herrgård och ett astronomiskt observatorium! Här är ett kort filmklipp om Kvistaberg:

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa andra ideellt aktiva i AU från hela Sverige
  • Lär dig mer om hållbart engagemang, föreningar, marknadsföring, och projekt
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Hela 5 inbjudna externa föreläsare som talar på olika rymdrelaterade teman
  • Uppleva Kvistabergs observatorium!

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen. Alla som är intresserade av att engagera sig är också varmt välkomna!

När?
Konferensen börjar med middag kl 18:00 fredag den 18:e oktober, med drop-in från kl 17:00. Konferensen slutar med avfärd från Kvistaberg kl 15:00 på söndag den 20:e oktober.

Boende
Vi kommer att bo på en friluftsgård i Bro. Vi kommer sova i sovsäck på liggunderlag/luftmadrasser.

Resa
AU bjuder på resan till och från konferensen! Ange bara i anmälan nedan varifrån du vill resa och vart du vill resa hem, så bokar vi resan åt dig och mailar dig biljetterna. Resor med buss inom Bro bekostas själv, via SL-appen eller SL-kort. Obs: vi bjuder enbart på resan till och från din hemort eller orter i liknande prisklass. Har du frågor eller särskilda önskemål så hör av dig till oss innan du anmäler dig. 

Anmälningsavgift
För 350 kr så ingår allt: resa, mat, boende, plats på den fina konferensmiddagen och alla andra aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@au.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften ges vid avanmälan.

Om man inte dyker upp utan att höra av sig innan med en giltig anledning till frånvaro så kommer man att faktureras på den fulla kostnaden för ens deltagande, ca 1500 kr. Se därför till att höra av dig så snart som möjligt om du får förhinder!

Frågor?
Maila konferensen@au.se om du har några frågor.

Anmäl dig senast den 13:e oktober. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller!

Anmälan