Anmäl dig till AU-konferensen 2021! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer att äga rum under helgen 17-19:e december! Vi kommer att tillbringa konferensen på Ångströmlaboratoriet och övernattningen sker på ett hostel. Årets tema blir inget mindre än julen! Därför är det dags att leta upp din finaste juloutfit för vår avslutningsmiddag där vi vill att ni klär er formellt men med jultema.

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, eventuellt boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa andra ideellt aktiva i AU
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Externa föreläsare som talar om olika rymdrelaterade teman
  • Uppskjutningen av James-Webb teleskopet visas på storbild, live

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen. Alla som är intresserade av att engagera sig är också varmt välkomna!

Boende
Vi kommer bo på ett hostel nära Uppsala universitet. Adress meddelas närmare konferensen.

När?
Konferensen börjar på fredagen den 17:e december kl. 17:00 då ni kan börja doppa in vid boendet. Vi avslutar konferensen på söndagen den 19:e december kl. 14:00.

Resa
AU bjuder på resan! Ange i formuläret vilken ort du behöver resa från/till så fixar vi resan till dig.  

Anmälningsavgift
För 400 kr så ingår allt: resa, mat, eventuellt boende, plats på den fina konferensmiddagen och alla andra aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@au.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften ges vid avanmälan.
Om man inte dyker upp utan att höra av sig innan med en giltig anledning till frånvaro så kommer man att faktureras på den fulla kostnaden för ens deltagande. Se därför till att höra av dig så snart som möjligt om du får förhinder!

Frågor?
Maila konferensen@au.se om du har några frågor.

Sista anmälningsdag
Deadline för anmälan är 7:e november. Men vänta inte för länge med att anmäla dig, så vi hinner boka tågbiljetter.

Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller! Anmäl dig via knappen nedan!

Varukorg