AU-konferensen

AU-konferenserna 2020

Anmäl dig till AU-konferensen 2020! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer i år ha ett annat format än tidigare, för att ta hänsyn till den rådande situation med covid-19. Vi kommer att följa hälsomyndighetens rekommendationer och kommer därav dela upp konferensen i fem lokala upplagor på olika orter för att minska resandet.

Alltså, anmäl dig till den upplaga som är närmast där du bor. Trots omständigheterna lovar vi att konferenserna kommer att vara otroligt lärorika och roliga- med stort fokus på utvecklingen av våra distriktsorganisationer!

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, eventuellt boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa andra ideellt aktiva i AU
  • Lär dig mer om hållbart engagemang, distrikt, föreningar, marknadsföring, och projekt
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Externa föreläsare som talar om olika rymdrelaterade teman

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen. Alla som är intresserade av att engagera sig är också varmt välkomna!

När?
De olika upplagorna kommer äga rum på följande datum. Det kommer börja kl.10:00 på lördagen och avslutas kl. 15:00 på söndagen. Mer information om lokal kommer senare. Anmäl dig till den upplaga som äger rum närmast där du bor!

Lund: 3-4 oktober
Stockholm: 10-11 oktober
Göteborg: 17-18 oktober
Uppsala: 24-25 oktober
Kiruna/Luleå: 21-22 november

Boende
Om möjligt bor du hemma för att minska risken för smittspridning. Om du ej har möjlighet att ordna med boende, hör av dig till oss så löser vi det.

Resa
AU bjuder på det billigaste res-sättet till och från konferensen! Om du ska resa med SJ, boka dem via https://www.astronomiskungdom.se/sj/. Ange lösenordet ”nejtillastrologi”. Efter konferensen redovisar du dina resekostnader med blanketten Begäran om ersättning (BOE).

Anmälningsavgift
För 200 kr så ingår allt: resa, mat, eventuellt boende, plats på den fina konferensmiddagen och alla andra aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@au.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften ges vid avanmälan.
Om man inte dyker upp utan att höra av sig innan med en giltig anledning till frånvaro så kommer man att faktureras på den fulla kostnaden för ens deltagande. Se därför till att höra av dig så snart som möjligt om du får förhinder!

Frågor?
Maila konferensen@au.se om du har några frågor.

Sista anmälningsdag
Deadline för anmälan skiljer sig mellan de olika upplagorna. För Lund är det 29/9, för Stockholm, Göteborg och Uppsala är det 3/10, och för Kiruna/Luleå är det 31/10. Se till att anmäla dig till den upplaga som du bor närmast! Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller!

Anmälan