AU-konferensen 2018

Tema Hållbart Engagemang

Anmälan till 2018 års AU-konferens är stängd.

Anmäl dig till AU-konferensen 2018! Detta är helgen för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU’s verksamheter och föreningar det senaste året. Konferensen kommer att vara fylld av umgänge, inspirations- och astronomiföreläsningar, användbara pass, kvällsunderhållning, viktig information till ideellt aktiva, projektgrupper och föreningar, och annat kul tillsammans med alla andra aktiva i AU från hela Sverige! Temat för årets konferens är hållbart engagemang och det kommer att bli en rymdig konferens i vackra Uppsala. Vi fortsätter traditionen med en fin trerätters konferensmiddag på Värmlands nation under lördagskvällen för att fira att AU. Anmäl dig senast den 25:e september.

Höjdpunkterna:

  • Vi betalar din resa till och från konferensen! Mat, boende, resa och samtliga aktiviteter ingår
  • Träffa andra ideellt aktiva i AU från hela Sverige
  • Lär dig mer om hållbart engagemang, föreningar, marknadsföring, och projekt
  • Mattias Sundin från WARP-institute pratar om den första crowdfundade satelliten
  • Christer Andersson från totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) pratar om rymdverksamhet och säkerhetsaspekter
  • Träffa förbundsstyrelsen och påverka AU:s riktning
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Trerätters konferensmiddag på Värmlands nation

Vem kan delta?
Ungdomar i AU som för närvarande innehar, nyligen har haft eller snart kommer att åta sig ett ideellt uppdrag inom AU eller AU:s medlemsföreningar är välkomna att anmäla sig till konferensen. Alla som är intresserade av att engagera sig är också varmt välkomna!

När?
Konferensen börjar med middag kl 18:00 fredag den 5:e oktober, med drop-in från kl 17:00. Konferensen slutar med avfärd från skolan kl 15:00 på söndag den 7:e oktober.

Boende
Vi kommer att bo på Valsätraskolan i södra Uppsala, en halvtimmes promenad från Ångströmlaboratoriet. Vi kommer sova på liggunderlag/luftmadrasser i klassrum.

Resa
AU bjuder på resan till och från konferensen! Ange bara i anmälan nedan varifrån till vill resa och vart du vill resa hem, så bokar vi resan åt dig och mailar dig biljetterna. Resor med buss inom Uppsala bekostas själv, via kort på bussen eller UL-appen. Obs: vi bjuder enbart på resan till och från din hemort eller orter i liknande prisklass. Har du frågor eller särskilda önskemål så hör av dig till oss innan du anmäler dig. 

Anmälningsavgift
För 350 kr så ingår allt: resa, mat, boende, plats på den fina konferensmiddagen och alla andra aktiviteter. Om du av olika anledningar inte har möjlighet att stå för anmälningsavgiften själv så kan du skriva till konferensen@au.se med en kort motivering där du förklarar dina omständigheter så kan du bli beviljad stipendium för hela kostnaden. Observera att anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften ges vid avanmälan.

Om man inte dyker upp utan att höra av sig innan och har en giltig anledning så kommer man att faktureras på den fulla kostnaden för ens deltagande, ca 1500 kr. Se till att höra av dig så snart som möjligt om du får förhinder!

Frågor?
Maila konferensen@au.se om du har några frågor.

Anmäl dig senast den 25:e september. Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller!

Anmälan är stängd för i år