Stöd oss

Vår verksamhet präglas av kunskap, gemenskap, glädje och kompetens. Stöd oss och var med och bygg plattformar för morgondagens astronomer och rymdtekniker!

Ta vara på ungas nyfikenhet och upptäckarglädje!

Astronomisk Ungdom arbetar för att främja intresset för astronomi och rymdfart hos barn och unga i Sverige. Vi erbjuder mängder av plattformar som förenar, utvecklar och inspirerar mängder av barn och ungdomar med intresse och nyfikenhet för rymden varje år. Genom att ta vara på ungas rymdintresse främjar vi gemenskap och bidrar till ökade kunskaper i naturvetenskap och teknik, och stödjer därmed framtidens ingenjörer och naturvetare.

Var med och stöd framtidens ingenjörer och naturvetare!

De som är unga idag kommer att lösa morgondagens utmaningar. Vi vill ta tillvara på ungas upptäckarglädje och nyfikenhet för att investera i framtidens problemlösare, tekniker och vetenskapare. Genom att göra det möjligt för barn och unga att samlas kring sitt naturvetenskapliga och tekniska intresse kan vi befästa nyfikenheten och inspirera fler att läsa naturvetenskapliga och tekniska utbildningar på högskolan och gymnasiet.

Nå ut till Sveriges gemenskap för unga med rymdintresse!

Vi hjälper dig att synas. Astronomisk Ungdom består av över 5200 medlemmar i 56 medlemsföreningar över hela Sverige. Över 100 unga mellan 16 och 25 år engagerar sig ideellt i våra verksamheter, som har över 400 deltagare årligen. Du kan välja att bli en av våra huvudsponsorer och sponsra all verksamhet, eller samarbeta kring ett specifikt ändamål. Oavsett vad du väljer kommer du ha möjligheten att nå ut till mängder av ungdomar med stor teknisk och vetenskaplig potential.

Samarbeta med oss!

Kontakta oss så pratar vi mer om vilka samverkansmöjligheter som passar just ditt företag eller organisation. Det finns många möjligheter att stödja Astronomisk Ungdoms verksamheter och vi arbetar tillsammans med våra partners för att skapa bästa möjliga förutsättningar för barn och unga att utvecklas i astronomi och rymdteknik både i skolan och på fritiden. Här nedan kan du läsa mer om ett urval av verksamheter som du kan vara med och stödja. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer! Om du är privatperson och vill stödja vår verksamhet kan du istället kolla in understödsfonden.

Skicka e-post

kansli@au.se

Ring oss

 070 – 000 90 56

Varukorg