Besökt i VNG

Hejsan
Jag är er person som håller ALLTID det jag lovar. Innan sommarlovet besökte jag mina underbara lärare och fick höra att flickorna från teknikprogrammet ville se mig igen. Jag har besökt VNG (Väsby Nya Gymnasium) otroligt många gånger sen jag fick mitt gymnasie-examen, men jag brukar oftast vara helt spontan av mig när jag besöker dem. Denna gång så sa jag i förväg (lite halt spontat) att jag skulle besöka dem. Helt underbara att de har kvar min present som de fick från mig för mer än ett år sedan :D
image_57f2abb888e59d90139ec00f
Min förre detta mentor tog mig till hans klassrum där jag fick lite smått ge några ord till de nuvarande två:orna om hur viktig det är med studierna. Därefter hjälpte jag lite eleverna med matematiken idag, japp ni läste rätt, matte! Detta är något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Och det var inte bara matte utan jag visade de även om raketekvationen.
image_57f2abb788e59d901fbed12d
Bilden ovan är samma tavla som min fysiklärare satt och undervisade och nu (två år senare) är jag tillbaka till gymnasiet och klotrade och skrev om raketekvationen. Min fysiklärares unicorn/ponny (som han brukar använda sig av när han vissade tillexempel om newtons lagar) är dock coolare än min Hello kitty och raketer, haha :D
Varukorg