Anmäl dig till 2019: Ett Rymdläger

För andra gången håller en förening inom Astronomisk Ungdom i ett eget läger! 2019: Ett Rymdläger är ett science-fiction läger, arrangerat av temaföreningen USFS, Unga Science Fiction Sällskapet.

Lägret är för dig som är intresserad av science-fiction, oavsett om du är galaxens största scifi-fantast eller någon som bara tycker sci-fi verkar lite coolt. Lägret hålls i Stockholm under helgen den 17-19 maj. Under lägret kommer du ha möjlighet att gå på föreläsningar, läsa och diskutera noveller, se på film samt delta i en massa andra roliga aktiviteter – allt med science fiction-tema! Hoppas vi ses i Stockholm! Anmäl dig senast den 13:e maj!

Höjdpunkterna
● Föreläsningar om science fiction
● Sociala lägeraktiviteter
● Roll/strategispelet ”Rymdfarare för en dag”
● Normkritisk diskussion om sci-fi

Vem kan delta
Alla som är 15 år eller äldre och medlem i både Astronomisk Ungdom och temaföreningen Unga Science Fiction Sällskapet kan delta i 2019: Ett Rymdläger. Det går att bli medlem i USFS här!

Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter.

Boende
Boendet kommer att vara i Spånga scoutkårs lokal Holken. Vi kommer att sova på golv så det är viktigt att ni även tar med liggunderlag/madrass. Det kommer att finnas toaletter, men tyvärr inte duschar. Adress: Tornbacken 11A, 163 54 Spånga. Det kommer att vara drop-in från 17:00 fredagen den 17:e maj, och lägret avslutas efter lunch söndagen den 19:e maj.

Åka dit kollektivt
Till Stockholm C finns flera alternativ, men tåg är miljövänligt och bra. Från Stockholm C är det enklast att åka pendeltåg till Spånga station. Lägerlokalen ligger på ca fem minuters gångavstånd från Spånga station (en mer detaljerad beskrivning skickas i det slutliga informationsmejlet inför lägret). Alla deltagare ansvarar för att själva boka och betala sin resa.

Deltagaravgift: 260 kr
Avanmälan innan sista anmälningsdatum återbetalas med 75% av deltagaravgiften. Efter sista anmälningsdatum återbetalas ingen del av deltagaravgiften.

Lägret hålls mellan fredagen den 17:e maj och söndagen den 19:e maj. Anmäl dig senast den 13:e maj!

Undrar du någonting kring 2019: Ett Rymdläger? Tveka inte att kontakta USFS projektgrupp för lägret på scifi@au.se så hjälper vi dig. Hör gärna av dig om du har några speciella behov som vi behöver vara extra förberedda på. Ingen fråga är för stor eller för liten; kontakta oss så kan du få mer information om lägret och om det kommer att passa just dig eller din ungdom.

Anmälan

[gravityform id=”124″ title=”false” description=”false”]

Varukorg