Våra kommande evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andromeda firar månlandningen!

20 juli 2019, 13:00 - 17:00

Astronomisk Ungdom Malmödistrikt välkomnar alla våra medlemmar till att fira månlandningens 50 års jubileum! Den 20 juli 2019 har det gått exakt 50 år sedan de första människorna landade på månens yta. Denna milstolpe i vetenskapens utveckling var bara en början på en rad fantastiska rymduppdrag till månen, och förhoppningsvis snart också till mars.

För att fira denna revolutionerande dag kommer vi att bland annat lyssna på föreläsning, testa era kunskaper och viktigast av allt… se livesändning av månlandningen från 1969! Vi kommer även att ha roligt rymd-pyssel för våra yngre medlemmar och vi bjuder på fika.

Hela eventet är såklart gratis och öppet för alla åldrar. Enda kravet är att man måste vara medlem i en Astronomisk Ungdom förening som ligger i Skåne, vilket man kan bli gratis här! Ni får gärna bjuda in era vänner men be dem ansöka om medlemsskap först.

Maila gärna till andromeda@au.se om ni kan komma och om ni bjuder in någon/några senast den 18 juli. Eventet pågår mellan 13:00 och 17:00. Mer information om exakt plats skickas ut senare till alla som mejlar in sin närvaro!

Hoppas vi ses!

Detaljer

Datum:
20 juli 2019
Tid:
13:00 - 17:00

Arrangör

Andromeda
Varukorg