Våra kommande evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jubileumsbankett

3 december 2022 , 17:00 4 december 2022 , 01:00

Astronomisk Ungdom grundades den 19:e augusti 2012 och lanserades till allmänheten under den första Astronomins dag och natt den 13:e oktober samma år. Under sitt första år hade Astronomisk Ungdom 83 medlemmar, och sedan dess har det växt avsevärt! Verksamheten har expanderat, med flera läger varje år, resor över hela världen och rymdforskarskolor på somrarna!

Nu bjuder vi in till en jubileumsbankett i stjärnglans! Under kvällen kommer det att bjudas på fyra rätter, underhållning, roliga minnen och kära återseenden. Tillsammans ska vi se just hur djupt rumtiden kan krökas, och vi hoppas innerligt att just du vill delta.

Resa och boende
För er som inte bor i närheten av Uppsala förstår vi såklart att det kräver extra planering att delta i banketten. Resa och boende är tyvärr inte inkluderat i priset för banketten men vi kommer försöka ordna med klassrum på någon skola som man skulle kunna sova i. Vi håller även på att höra runt med olika hotell i närheten för att se om vi kan erbjuda rabatterat pris. Mer information om detta kommer. Resa bekostas själv.

AU-konferensen
Vi vill såklart att så många som möjligt ska kunna delta i banketten. Därför har vi valt att lägga den årliga AU-konferensen samma helg som banketten. Det innebär att det som i vanliga fall brukar vara konferensens finmiddag nu istället blir jubileumsbanketten. AU-konferensen är en helg för alla ungdomar som är eller har varit ideellt aktiva i AU:s verksamheter och föreningar det senaste året. Mer information och anmälan till AU-konferensen kommer här.

Anmälan av spex/tal/sång
Efter att anmälan har stängt kommer ett mail gå ut till alla anmälda där man kan anmäla spex/tal eller önska en särskild sång. 

Klädkod: Mörk kostym

Anmälan stänger 31a oktober!

Vid frågor kontakta bankett@au.se

400kr
Trädgårdsgatan 15
Uppsala, 753 09 Sverige
Visa Plats-webbplats

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking ”Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
Varukorg