Våra kommande evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Raketuppskjutningsläger 2024

8 mars , 17:30 10 mars , 17:00

I ett banbrytande samarbete mellan BLAST, NASA, SIRIUS, KGAS, SPICA och FUFFENS kommer ni få möjligheten att följa med oss ut till Kvistabergs Observatorium i 3 dagar för att få bygga en egen modellraket och sedan skjuta upp den. Det kommer även finnas spännande föreläsningar och trevligt socialt umgänge.

120SEK

Deltagarinformation

Tid: 17:30 fredag den 8:e mars till 17:00 söndag den 10:e mars.

Plats(er): 

OBS: Detta läger börjar och slutar inte vid samma plats! Du förväntas att kunna ta dig till och från lägret på egen hand. Lägret står för transporten från Kvistaberg till Tullinge i form av en inhyrd buss. Kommer du med egen bil kommer du själv behöva köra från Kvistaberg till Tullinge på söndagen.

Boende: Vi kommer bo på Kvistabergs Observatorium. Sovplatser är på golvet, så du förväntas ha med dig eget liggunderlag eller madrass samt sängkläder.

Åldersgräns: Lägret är endast för ungdomar som studerar på gymnasiet åk. 1, 2 och 3.

Regler: 

  1. Lägret är helt alkohol- och drogfritt. Upphittas du med alkohol eller droger kommer du omedelbart att skickas hem på egen bekostnad.
  2. För att delta behöver du vara medlem i någon av de arrangerande föreningarna: BLAST, SIRIUS, NASA, KGAS, SPICA eller FUFFENS. Medlemskap är gratis och erhålls genom länkarna innan.
  3. För att delta behöver deltagaravgiften på 120 kr vara betald. Betalning sker genom bekräftelsebrevet du får på mejl om du blir antagen.
  4. Vi har ingen möjlighet att återbetala deltagaravgiften ifall du får förhinder.
  5. För att delta behöver du ha fått en bekräftelse av oss arrangörer på mejl.
  6. Då vi som skolföreningar saknar kollektiv försäkring, deltar du på eget ansvar.

Vid frågor: Kontakta projektledare Marcell Ziegler: blackeberg@astronomiskungdom.se

Anmälan

Antagning: Lägret har 35 deltagarplatser men förväntas ha ett högt söktryck, vi antar deltagare först till kvarn.

Deltagaravgift: 120 kr. Detta inkluderar kost, logi och transport under lägret. Betalning sker efter att du har blivit antagen. Du kommer få ett bekräftelsemejl med information om hur avgiften betalas tillsammans med ett formulär för dig att fylla i dina deltagaruppgifter.

Anmälan öppnar här nedanför den 9:e februari, kl 18:00.

DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

(Du behöver inte uppdatera denna sida!)

Document
Varukorg