.Mars, vår röda grannplanet. Vore det inte fantastiskt ifall vi kunde besöka den i framtiden? Mycket nytt upptäcks ständigt om planeten och därför vill vi lära oss mer om den tillsammans med er. Följ med oss på en resa i Skåne där mycket rymdrelaterat finns att upptäcka! 

Nu är det dags igen: Marsresan 2022! Årets marsresa kommer äga rum mellan 18-20:e mars på resande fot runt om i Skåne. Bland de inplanerade aktiviteterna finns bland annat rymdrelaterade föreläsningar, spännande studiebesök och sociala rymdaktiviteter. Samtidigt som du lär dig mycket om rymden kommer du även få träffa och lära känna andra ungdomar med samma intresse. Obrytbara vänskapsband kommer knytas och du kommer uppleva en oförglömlig och rolig resa!

När, var och vem?

Marsresan riktar sig till dig som är mellan 13-25 år gammal. Resan går av stapeln fredagen den 18/3 2022 klockan 17:30 vid Malmö centralstation och avslutas söndagen den 20/3 2022 klockan 16:00 vid Landskrona hamn. Fyra handledare kommer att följa med er på resan och se till att alla har en rolig, säker och intressant upplevelse.

Marsresan har en anmälningsavgift på 1200 kr. I deltagaravgiften ingår boendet och resorna under programmet. I deltagaravgiften ingår även frukost, lunch och middag på lördagen, samt frukost och lunch på söndagen.

Resorna till och från Malmö/Landskrona arrangeras av deltagaren och ingår inte i deltagaravgiften.

Vi i Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra evenemang. Därför har vi en understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till Marsresan. Ansök om stöd här! 

Anmäl dig senast 3/3!

För att kunna delta behöver du vara medlem i Astronomisk Ungdom. Är du inte det kan du bli det gratis här: Bli medlem här! Fyll i anmälan nedan för att anmäla dig. 

Du får ett mejl med schema och annan viktig information cirka en vecka innan vi drar igång. Alla som följer med kommer också få ett snyggt tygmärke för att visa att ni deltagit i Marsresan!

COVID-19

Om smittspridningen utgör en alltför stor risk kommer en alternativ lösning hittas till resan. Mer information kommer i så fall cirka en vecka innan upplagan, men det kan exempelvis bli aktuellt att ha marsresan på distans, i sådana fall betalas anmälningsavgiften tillbaka.

Häng med på Marsresan: En enastående möjlighet att lära sig mer om Mars och rymden samtidigt som du träffar nya rymdintresserade vänner! 

Anmäl dig senast 3/3 2022! 

Anmälan hittar du här: https://www.astronomiskungdom.se/kalender/marsresan-2022/

Har du några funderingar kontakta marsresan@au.se.

 

 

Varukorg