Distrikt Skåne anordnar Space Camp för nyfikna 10-13-åringar!

Astronomisk Ungdoms distrikt i Skåne bjuder in barn mellan ca.10-13 år till ett spännande läger i Dalby. Lär dig mer om astronomi tillsammans med andra den 5-7:e augusti. Under lägret kommer du få träffa andra som är rymdintresserade, uppleva mysiga lägeraktiviteter och få se en fantastisk fin stjärnhimmel. Vi kommer att bo i en mysig scoutgård i Dalby nära Lund. Boende, mat och samtliga aktiviteter ingår i anmälningspriset. Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig senast 31 juli. Antalet platser är begränsat.

När:

Lägret börjar på fredag eftermiddag den 5 augusti och avslutas söndag förmiddag den 7 augusti.

Plats:

Dalby Scoutgård. Norra Fäladsvägen 3, 247 52 Dalby

Vägbeskrivning:

Med bil: Följ Dalbyvägen från Lund och ta den andra och sedan den första utfarterna ur rondellerna. Sväng vänster till Sandbyvägen och sedan höger till Norra Fäladsvägen.
Med buss: Ta buss 160 mot Sjöbo via Dalby och Veberöd. Gå av vid Dalby busstation. Följ sedan Allégatan i norrgående riktning och sväng höger mot Idrottsvägen. Scoutgården finns vid korsningen till Norra fäladsvägen.

Vem kan delta?

Alla som är mellan 10 och 13 år är välkomna att delta med målsmans tillstånd. Du är välkommen att delta oavsett förkunskaper – det räcker att du är nyfiken på att lära dig mer om rymden och ha roligt tillsammans med andra. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss på sclund@au.se och förklara dina omständigheter.

Behöver jag vara medlem i Astronomisk Ungdom för att delta?

Du behöver inte vara medlem i Astronomisk Ungdom för att delta, men eftersom du eller dina barn är nyfikna på rymden tror vi att ett medlemskap kan vara roligt och givande. Att vara medlem är gratis och kräver inga aktiva åtaganden. Du kan bli medlem i Astronomisk Ungdom bli det här, helt gratis.

Anmälan och kostnad

Lägret kostar 450 kr och du anmäler dig via formuläret nedan. Vi står för alla utgifter på plats, men du står själv för din resa till och från scoutgården. Vi på Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra läger därför har vi understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till lägret. Ansök om stöd här!

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade, så om du får förhinder från att delta är det jätteviktigt att du meddelar oss det så snart du bara kan så att vi kan erbjuda din plats till någon annan. Observera att ni ska få en bekräftelse per e-post att er anmälan är mottagen för att garanteras en plats. Får ni ingen bekräftelse bör ni meddela oss så fort som möjligt, så att vi kan undersöka vad som gått snett.

Sista anmälningsdag är 31 juli, eller fram till alla platser är fyllda.

Instagramkonto

Vi planerar att ha ett privat instagramkonto där bilder från lägret publiceras i samtid som föräldrar samt deltagare kan följa.

Kontakt

Har du några frågor om årets upplaga av Space Camp? Tveka inte att kontakta arrangörsgruppen på scskane@au.se!

Vi ses i sommar!

Varukorg