Space Camp

Anmälan till 2018 års Space Camp är stängd. Anmälan till lägret under höstlovet 2019 öppnar efter sommaren.

Häng med på höstlovets coolaste rymdäventyr!

Är ditt barn intresserad av rymden? Vill den träffa andra som delar denna fascination? Går den dessutom på mellanstadiet? Då är den hjärtligt välkommen att delta på Astronomisk Ungdoms stora rymdläger Space Camp 2018, den 2-4 november! Anmäl innan den 21:a oktober!

Vi kommer att göra spännande labbar, delta på fascinerande föreläsningar, leka lekar och se på filmer, allt centrerat kring rymden! Vid stjärnklart väder kommer vi till och med kunna titta i teleskop! Oavsett om du har varit med förut och kan jättemycket om rymden eller är helt ny och bara lite intresserad kommer det garanterat finnas något för dig!

Höjdpunkter
● roliga labbar
● rymdiga föreläsningar
● härliga lägeraktiviteter
● rymdfilmkväll

Vem kan delta?
Alla som är mellan 10 och 13 år och är medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta på Space Camp 2018. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter. Om du inte redan är medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här, helt gratis. Föräldrar får självklart följa med på detta läger. Om du som förälder vill följa med vill vi att du skriver det i ett mejl till spacecamp@au.se. Föräldrar får stå för sina egna kostnader.

Boende
Vi kommer bo på scoutgården Holken i Spånga. Vi kommer sova på golv, så det är viktigt att ni tar med er liggunderlag eller madrass. Det kommer finnas kök och toalett, men tyvärr begränsade duschmöjligheter. Adressen är Tornbacken 11 A, 163 54 Spånga.

Ta sig hit
För att ta sig till scoutgården kommunalt kan ni åka pendeltåg till Spånga station och sedan gå i ca 10 minuter. Samling kommer ske på scoutgården klockan 19.00 fredagen den 2:a november, och lägret avslutas klockan 14:00 söndagen den 4:e.

Deltagaravgift: 500 kr

Anmälan är öppen till och med den 21:a oktober 2018.
Det finns begränsade platser så först till kvarn gäller.

Avanmälan
Om man avanmäler sig innan anmälan stänger får man tillbaka 50% av deltagaravgiften. Sker avanmälan efter sista anmälningsdagen ges ingen återbetalning, eftersom pengarna redan har gått till verksamheten.

Kontakt
Har du några frågor om årets upplaga av Space Camp? Tveka inte att kontakta arrangörsgruppen på spacecamp@au.se.

Anmälan är stängd