Ungdomens Star Party

Anmäl dig till Astronomisk Ungdoms ungdomsläger 24-26 november! En helg i Stockholm där du får chansen att träffa andra rymdintresserade ungdomar från hela Sverige och tillsammans lära er mer om astronomi och rymdteknik, observera stjärnhimlen, delta i mysiga lägeraktiviteter och sist men inte minst besöka satellitföretaget OHB Sweden som bland annat arbetat med NASA:s Orion-kapsel!

 

Höjdpunkterna:

  • Föreläsningar inom astronomi och rymdteknik
  • Studiebesök på OHB Sweden
  • Mysiga lägeraktiviteter
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Laborationer på Vetenskapens Hus

 

Vem kan delta?
Alla som är mellan 19 och 25 år och medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta på lägret. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mejl till oss och förklara dina omständigheter. Om du inte redan är medlem kan du bli det gratis här.

 

Boende:

Ungdomens Star Party 2017 kommer att hållas på scoutstugan Bygget i Älvsjö. Det finns inga sängar, så ta med eget liggunderlag/madrass. Kök, dusch och toaletter finns i stugan. Adress: Herrängsvägen 3, 125 54 Älvsjö.

Samling kommer att ske vid scoutstugan fredagen den 24 mars kl 17:00, och lägret avslutas söndagen den 26 mars kl 16:30.

 

Resväg:

Från Stockholms Centralstation: Ta tunnelbanans röda linje mot Fruängen. Från Fruängen åker du sedan buss 144 mot Gullmarsplan och kliver av vid hållplats Långsjö torg. Stugan ligger ca 80 meter från hållplatsen.

Det finns möjlighet att möta upp oss vid Stockholms Centralstation för att gemensamt åka till stugan, mer information kommer inom kort.

 

Deltagaravgift: 450 kr
Sker avanmälan innan sista anmälningsdag återbetalas 50% av avgiften.

Sista anmälningsdag är 15 mars.
Max antal deltagare är 35 st. Uppnås det antalet innan 15 mars, stänger anmälan.

 

Hoppas att vi ses där!

Anmälan är nu stängd.

Undrar du något? Tveka inte att kontakta projektgruppen på usp@astronomiskungdom.se! Ingen fråga är för stor eller för liten, kontakta oss så kan du få mer information om lägret och om det kommer att passa just dig eller din ungdom. Hör gärna av dig om du har några speciella behov som vi behöver vara extra förberedda på. Vid behov kan vi också hjälpa enstaka medlemmar med subventionerad deltagaravgift. Kontakta oss och förklara dina omständigheter så försöker vi lösa det på bästa sätt! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Undrar du något? Maila: usp@astronomiskungdom.se