Ungdomens Star Party

Anmälan till 2018 års Ungdomens Star Party är stängd.

Anmäl dig till Astronomisk Ungdoms seniorläger 9-11 november! En helg i Linköping där du får chansen att träffa andra rymdintresserade 18-25 år från hela Sverige och tillsammans lära er mer om astronomi och rymdteknik, observera stjärnhimlen, och delta i mysiga lägeraktiviteter

Höjdpunkterna:

  • Mysiga lägeraktiviteter
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Besök vid Linköpings universitet
  • Föreläsningar inom fysik och astronomi
  • Tävlingar
  • Workshop

Vem kan delta?
Alla som är mellan 18 och 25 år och medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta på lägret, då det riktar sig till medlemmar som gått ur gymnasiet. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mejl till oss och förklara dina omständigheter. Om du inte redan är medlem kan du bli det gratis här.

Boende
Boendet under Ungdomens Star Party 2018 kommer vara i scoutstugan Kärna Scoutgård i Malmslätt strax utanför Linköping. Det finns inga sängar, så ta med eget liggunderlag/madrass.
Adress: Kärna Scoutgård, 586 62 Linköping.
Samling kommer att ske vid scoutstugan fredagen den 9 nov kl 17:30, och lägret avslutas söndagen 11 nov kl 16:30.

Resväg
Vid Linköpings resecentrum, ta buss 13 (vid läge B3) mot Malmslätt. Gå av vid Malmslätt Kärna Kors. Vägbeskrivning för hela rutten inkl buss och till fots finns här.
Biljettbetalning sker antingen med Östgötatrafikens resekort eller med deras app.

Deltagaravgift
350 kr. Sker avanmälan innan sista anmälningsdag återbetalas 50% av avgiften. Vid avanmälan efter sista anmälningsdag sker ingen återbetalning.

Sista anmälningsdag
2:a november. Max antal deltagare är 20 st. Uppnås det antalet innan 2:a november, stänger anmälan.

 

Anmälan är stängd

Undrar du något? Tveka inte att kontakta projektgruppen på usp@au.se! Ingen fråga är för stor eller för liten, kontakta oss så kan du få mer information om lägret och om det kommer att passa just dig eller din ungdom. Hör gärna av dig om du har några speciella behov som vi behöver vara extra förberedda på. Vid behov kan vi också hjälpa enstaka medlemmar med subventionerad deltagaravgift. Kontakta oss och förklara dina omständigheter så försöker vi lösa det på bästa sätt! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Undrar du något? Maila: usp@au.se