popast-nyhetsbrev

Vår moderorganisation, Svenska Astronomiska Sällskapet ger ut medlemstidskriften Populär Astronomi, som blivit Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift inom astronomi och rymdfart. Den ges ut i pappersform fyra gånger om året och kan köpas i lösnummer hos t.ex. Pressbyrån. Du som är ordinarie medlem i AU kan nu få den i brevlådan helt gratis.

Nu har redaktionen bakom Populär Astronomi lanserat ett nyhetsbrev i syfte att föra ut intressanta tips och informera om aktuella händelser inom astronomin. Du kan skriva upp dig på nyhetsbrevet här: http://eepurl.com/y1YA1

Tillsammans med tidskriftens egen blogg, Astronomisk Ungdoms Facebookgrupp och vår nyligen lanserade Facebooksida, bör man som rymdintresserad ungdom ha ett fullgott skydd mot att missa allt viktigt som händer. För tips på fler heta rymdlänkar så underhåller vi en samling av sådana här.

/M