Värva och vinn! Kan vi nå 1000 medlemmar innan nyår?

Bästa medlemmar, se hit!Astronomer

Spännande saker händer just nu och Astronomisk Ungdom behöver er hjälp. Kan vi tillsammans rekrytera 100 nya medlemmar innan nyår?

Idag är vi ca 900 medlemmar. Astronomisk Ungdom har under tre år gått från att vara en nystartad förening som med vision och framtidstro tog sig an utmaningen att främja intresset för astronomi bland unga i Sverige, till det rikstäckande ungdomsförbund vi ser idag. Ute i våra fem nyanslutna lokalföreningar träffas medlemmar och observerar stjärnhimlen, lyssnar till astronomiska föreläsningar eller diskuterar vetenskap med varandra, och vi blir hela tiden allt fler som upptäcker rymden tillsammans.

Når vi 1000 medlemmar innan nyår kommer vi att kvalificera oss för statsbidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor om ca. 1,2 miljoner kronor per år från och med 2017 och framåt; årliga pengar som kommer att göra det möjligt för Astronomisk Ungdom att erbjuda enormt mycket fler astronomiintresserade ungdomar i Sverige sätt att utveckla sitt rymdintresse. Nu utlyser vi därför en värvartävling för att tillsammans nå målet. Reglerna är enkla – den som värvar flest medlemmar innan nyår vinner, och belönas med tre biobiljetter!

Hur tävlar jag? 

Värva så många medlemmar som möjligt. I medlemsformuläret kan alla nya medlemmar från och med nu fylla i rutan ”Värvad av”. Den medlem som enligt formuläret värvat flest nya medlemmar vid årsskiftet vinner. Medlemsformuläret hittar du på www.astronomiskungdom.se/bli-medlem

De tre affischer som syns i det här inlägget kan man också beställa hem, gratis, för att exempelvis sätta upp på sin skola. Maila bara din adress till kansli@au.se så skickar vi en bunt!

Lycka till allihopa! Nu satsar vi stort tillsammans.
Astronauter Rymdfysikern

Varukorg