Tårta, mingel, teleskopvisning och presentationer under invigningen den 21:a april

Du missar väl inte invigningen av Astronomisk Ungdoms kansli den 21:a april? 17:00 öppnar dörrarna till kansliet, följt av korta presentationer med bl.a. journalisten Andrev Walden och representanter från Tekniska Muséet.

Invigningen bjuder också på ett maffigt tårtkalas med rymddiskussioner och brainstorming om förbundets framtid och Tekniska Muséets MegaHelg med rymdtema. Vi vill fira AU:s fantastiska utveckling det senaste åren tillsammans med er medlemmar och inbjudna gäster! Vi i Astronomisk Ungdom är oerhört stolta och glada över att så många ukanslingdomar väljer att utveckla sitt astronomi- och rymdintresse tillsammans med oss, och vi är säkra på att framtiden har mycket mer att ge. Efter fika och brainstorming blir det dryck, mingel, teleskopvisningar och umgänge i sann Astronomisk Ungdom – anda. Vi hoppas få träffa såväl gamla som nya medlemmar under invigningen, samtliga är varmt välkomna.

Det är okej att dyka upp när som helst under kvällen, men kolla in schemat nedan så att du inte missat kvällens höjdpunkter. Vill du vara med när bandet klipps är det bra om du är där i god tid, så att vi hinner släppa in dig vid rätt entré. Om du kommer sent, meddela kansliets Frida Backjanis på 070 – 000 90 56 så släpper hon in dig. Det bjuds på snacks under föredragen, och senare är det dags för fika med AU-tårtor, pompa och ståt. Det kommer att finnas veganska alternativ att tillgå för dig som önskar detta.

Invigningen äger rum på förbundets nya kansli i Stockholm, beläget på Kungliga Tekniska Högskolan, KTH, Brinellvägen 24.

Kvällens schema (observera att hålltiderna är preliminära och kan komma att ändras):

17:00: Förbundsordföranden hälsar välkomna och klipper bandet.

17:10: Föredrag med Linda från Tekniska Museet, om AU:s medverkan under MegaHelgen.

17:40: Andrev Walden, journalist och skapare av Rymdslottet, gästar invigningen och talar fritt.

18:10: AU:s grundare Mikael Ingemyr berättar om förbundets historia på 5 minuter.

18:15: Styrelsen presenterar sig och berättar kort om sitt arbete det kommande året, och vad som väntar AU framöver.

18:25:18:30: Frida Backjanis presenterar kort Astronomicentrum.

18:30-18:35: Mikael Ingemyr presenterar kort Rymdforskarskolan.

18:45 – senare: Tårta, firande, brainstorming och umgänge! Teleskopvisning, tipspromenad, sociala aktiviteter och umgänge. Dryck och mingel!

Läs gärna mer om kansliet och dess plats i Astronomisk Ungdom här: https://www.astronomiskungdom.se/2016/04/03/kom-pa-invigningen-av-astronomisk-ungdoms-kansli/

Uppdateringar kommer att finnas i FB-evenemanget; fyll gärna i att du kommer så att vi kan planera mängden fika så bra som möjligt. FB-evenemanget finner du här: https://www.facebook.com/events/766406873496664/

Tveka inte att kontakta kansliet om du har några frågor, önskemål eller synpunkter angående invigningen eller någonting annat rörande förbundet. Maila kansli@au.se.

Varmt välkomna till invigningen av Astronomisk Ungdoms allra första kansli!

 

Varukorg