Vill du vara med i en SciFi-förening?

sciencefiction

Vad är det för dag idag? Jo det är Internationella Star Wars-dagen! Ni vet, May the force be with you… Låter som May the fourth be with you… May fourth… Fjärde maj… Ja ni fattar. Till alla er som hängde med utan förklaringen, Astronomisk Ungdom har medlemsföreningen just för dig!

Astronomisk Ungdom växer i snabb takt och i och med det får förbundet även fler och fler medlemsföreningar. För ett tag sedan lanserades kategorin ”temaföreningar”, där Unga Astrofotografer tillhör. Nu vill AU starta den andra temaföreningen, en Science Fiction-förening!

Vad skulle man då kunna göra i en sådan förening? Möjligheterna är oändliga. Ni kan ha film- eller seriemarathon med bara science fiction, bokcirkel, ha utflykter till Science Fiction-bokhandeln, ha debatt om nya Star Wars-filmen eller bara tipsa varandra om de böcker och filmer som ni ser och läser. Som sagt, möjligheterna är oändliga, allt är upp till er.

Känner du dig träffad? Låter detta som något för dig? Kontakta då Astronomisk Ungdoms kansli för mer information på kansli@au.se.

 

maxresdefault

 

Varukorg