Sök projektbidrag från Astronomisk Ungdom!

Vill du genomföra ett projekt med rymdanknytning?

Astronomisk Ungdom delar årligen ut projektbidrag till medlemRFS_byggmar och medlemsföreningar som vill genomföra egna projekt med anknytning till astronomi och rymdteknik. I höst kommer totalt 5000 kronor att delas ut, och det är nu hög tid att ansöka! Höstens ansökningsperiod stänger 1:a september.

Alla medlemmar mellan 6 och 25 år har möjlighet att ansöka om projektstöd. Bidrag kan beviljas för tekniska och naturvetenskapliga projekt, exempelvis gymnasiearbeten, men också projekt som sociala sammankomster med rymdtema, konstprojekt, teleskopvisningar, raketbyggen eller annat roligt.

Tveka inte att söka – möjligheterna är oändliga. Vi i Astronomisk Ungdom vill uppmuntra ditt rymdintresse och ge dig möjligheten att engagera dig inom rymden så mycket vi bara kan – så fyll i ansökningsblanketten och berätta för oss om dina idéer! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsblankett och mer information hittar du här.

 

Varukorg