Nu taggas Astronomins Dag & Natt!

astronomi

Jajamensan!!

Imorgon inleds denna otroligt roliga helg! Olika aktiviteter kommer att hållas runt om i hela landet och det kommer bli otroligt kul! Jag själv kommer bege mig till Tekniska Museet där bl.a Christer Fuglesang kommer hålla till! AU ska också försöka bryta rekordet med den högsta papperflygplanskastningen! Vi får se hur det går! Det kommer gå att följas live så håll utkik! Jag ska också försöka ta med kameran för lite bilder som jag lägger upp här senare – hur låter det? Följ också Astronomisk Ungdoms snapchat (astronomisk_ung) och på instagram (astronomisk_ungdom) för att inte missa något roligt!

Om du undrar mer om Astronomins dag och natt, t.ex om det kommer ske något i just din stad så checka in deras hemsida:

www.astronominsdag.se

Vi hörs imorgon, hejdå!

Varukorg