Antagen till ESO Astronomy Camp 2016

elec_poster_0061Som AU har skrivit så ska ESO och SterrenLab hålla ett läger mellan 26 dec och 1 jan uppe i Alperna. Visst låter det roligt? För att söka behövde man göra en 3 min video, så det gjorde jag.

Dagarna gick men sedan, igår, fick jag ett väldigt roligt mejl! Jag blev antagen till ESO Astronomy Camp 2016! Förutom det så kunde en svensk få allting betalt (ett bidrag) av Svenska Astronomiska Sällskapet och jag blev även utvald till det! Jag är jättetacksam för den här möjligheten och det kommer bli så roligt att åka dit i slutet av året! Nu taggar jag 26 december!!

Mer om lägret kan hittas här: http://www.sterrenlab.com/camps/eso-astronomy-camp-2016/

LINKÖPING 160208  Eleonora Svanberg  ska plugga i Oxford i sommar    Foto: Åke Karlsson, Corren
Foto: Åke Karlsson, Corren
Varukorg