Rymdläger för dig mellan 8 och 12 år den 5-6 november!

Rymdläger 2016 kommer hållas den 5-6 november! Då är alla barn mellan 8 och 12 år välkomna att delta, och det kommer att bli en helg fylld av ökad kunskap om rymden, laborationer, teleskopvisningar, lekar och en hel del annat kul. Barnen kommer att få chansen att träffa nya vänner och delta i mysiga lägeraktiviteter – ett perfekt avslut på höstlovet! Läs mer och anmäl dig och ditt barn här.

Aktiviteter

  • Observationer av himlen med teleskop.

    Vintergatan (bildkälla: feber.se)
    Vintergatan (bildkälla: feber.se)
  • Mysiga lägeraktiviteter med rymdtema.
  • Rymdfilmkväll
  • Föreläsningar
  • Laborationer

Vem kan delta?

Alla som är mellan 8 och 12 år och medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta. Medlemskapet är gratis och du förbinder dig inte till något. Deltagarna kan bli medlemmar direkt här på hemsidan.

Föräldrarna får absolut medverka under hela lägret! Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter.

Föräldrar kan om sagt följa med sina barn om de så önskar. Dock måste de då tillhandahålla mat för sig själva. De måste inte betala extra för att få följa med. Lunch för båda dagarna, middag, frukost, och snacks kommer att tillhandahållas för alla deltagare utöver eventuella föräldrar.

Boende och färdväg

Rymdläger 2016 kommer att hållas i scoutgården Oskarsborg. Det kommer inte finnas sängar, så ta med liggunderlag/madrass. Kök och toaletter finns.

Läs mer och anmäl dig eller ditt barn här. Deadline är 30:e oktober, eller tills maximalt medlemsantal om 20 deltagare har uppnåtts.

Bild1

Varukorg