Läger med SIRIUS!

Hej bästa medlemmar!

Lördagen till söndagen den 26 – 27:e november kommer SIRIUS att hålla ett läger i Tyresta nationalpark. Om vädret tillåter kommer vi att observera djuprymdsobjekt med vårt coola 8” teleskop. I annat fall kommer vi att hålla roliga aktiviteter och chilla galet! I båda fall kommer det att bli jättekul, vi lovar!

Vi bjuder på middag och frukost. Stugan har sängar och kuddar, men inget täcke, så ta med er täcke eller sovsäck och glöm inte att ha med er ordentligt med varma kläder! Ni får själva ta er till busstationen “Tyresta by” där vi möter upp er kl: 15 (under lördagen) och kör er i omgångar till stugan som ligger i Stensjödal. Ni kan även gärna ta er själva direkt till stugan om ni har möjlighet till det. Vi avrundar lägret på söndagen kl: 12. Länk till stugan.

För att anmäla er skicka ett email till Sirius styrelse sirius@au.se med ert namn, telefonnummer, specialkost, allergier eller mediciner, namn och telefonnummer till målsman/kontaktperson, och om ni behöver skjuts från bussen eller om ni tar er till stugan själva. Anmälningsavgiften är 50 kr. När ni anmäler er kommer ni att få ett mail med betalningsinfo.

Om ni har frågor skicka ett mail till styrelsen sirius@au.se.

Vänligen,

SIRIUS Styrelse

Varukorg