Tävla och vinn: Varför ska människan studera rymden?

studerarymden

Astronomi brukar anses vara världens äldsta naturvetenskap, och såväl astronomisk forskning som rymdteknisk utveckling går ständigt framåt. Människan försöker hela tiden skaffa ny kunskap och tänja på gränserna för vad som är möjligt, och frågan vi nu ställer oss är varför vi ska fortsätta vår jakt på kunskap om universum.

 

Vi vill ha din motivering!

Det finns mängder av spel, böcker, filmer och annat rymdmaterial att frossa i under den kommande julledigheten, och i vinter kommer flera spännande rymdfilmer på bio. Svara på frågan Varför ska människan studera rymden? på max 80 ord, och var med och tävla om biobiljetter och presentkort på science fiction – bokhandeln! Delta i tävlingen genom att fylla i formuläret nedan! Sista tävlingsdag är 30:e november!

 

Information om tävlingen:

Tävlingen är öppen för dig mellan 6 och 25 år, som är medlem i Astronomisk Ungdom. Är du inte redan medlem kan du bli det gratis här. För att delta i tävlingen ska du fylla i nedanstående formulär, där du svarar på frågan ”Varför ska människan studera rymden?”. Din motivering ska vara max 80 ord lång. Bäst motivering, baserat på innehåll och kreativitet, vinner. Samtliga bidrag kan komma att publiceras på förbundets hemsida och i våra sociala kanaler.

Vinnande bidrag kommer att belönas med ett presentkort på 500 kr på science fiction – bokhandeln. Presentkortet kan användas i online-butiken såväl som i science fiction – bokhandelns fysiska butiker. Andrapriset är två biobiljetter och tredjepriset är en biobiljett. Sista tävlingsdag är 30:e november.

 

Tävla genom att klicka här!

Varukorg