Vill du sitta i förbundsstyrelsen för Astronomisk Ungdom?

Snart är det dags för årsmöte och med det val av förbundsstyrelse för AU!

Astronomisk Ungdom växer och utvecklas i en rasande fart. På bara fyra år har vi hunnit bli nära 3000 medlemmar, 100 ideellt aktiva, 15 medlemsföreningar samt ett litet kansli med anställda medarbetare i vårt förbund. Just nu och fram till den 1 februari är ansökningsperioden öppen för att kandidera till förtroendeposter inför verksamhetsåret 2017/2018. Vi behöver engagerade, drivna och duktiga ideellt aktiva som kan föra Astronomisk Ungdom mot oändligheten och vidare.

Om du själv vill kandidera till en förtroendepost så följ denna länk. Om du vill nominera en vän till en förtroendepost så följ denna länk. Nominera eller kandidera senast den 1 februari!

Om du har några frågor kring vad det innebär att sitta i förbundsstyrelsen så kan du maila dem via forbundsstyrelsen@au.se. Kontakta gärna valberedningen via valberedning@au.se om du har några övriga frågor.

 

Bild: Förbundsstyrelsen som valdes förra årsmötet. Från vänster: Elias Waagaard, Louise Fischer, Jennifer Andersson (förbundsordförande), Theresia Hestad och Erik Lundmark-Harrison.
Varukorg