VR-workshop med vår lokalförening i Östergötland

I lördags höll Östergötlands nystartade lokalförening LUNA i en VR-workshop. Den hölls på Katedralskolan i Linköping mellan klockan 10.00 och 12.00. Deltagarna fick bygga ihop VR-glasögon och dekorera dem, rymligaste vann en månkalender! Vill du bli medlem i LUNA och vara med under kommande aktiviteter? Klicka här! Såhär säger LUNAs föreningsordförande Cornelia Ekvall om VR-workshopen och föreningens framtid. 

Aktiviteten blev sponsrad av Fyndiq och Skärblackas Café och Hembageri. Stort tack!

Först och främst, jag är så otroligt glad över hur LUNA växt. Jag är stolt, stolt över hur något jag personligen drömt blivit en del av min vardag. Igår höll LUNA i workshop som första aktivitet för året. Detta år ska bli fantastiskt roligt och jag är sjukt taggad.

Anja, Robin och jag hade köpt in VR-glasögon som man skulle bygga ihop och dekorera. Ella, som vi bedömde hade dekorerat dem rymligaste, vann en månkalender! Priset skulle såklart spegla vårat ”måntema” och när Anja hittade en månkalander köpte hon den direkt i det syftet.

Efter att vi fikat på jättegoda cupcakes och chokladbollar, som sponsrades av Skärblacka Hembageri och Café, prövade vi glasögonen med olika appar. VR är väldigt häftigt men man blir yr av att använda det för länge, vilket märktes när flera började skratta av att det snurrade. Alla glasögon blev superhäftiga, allt från stjärnor till antenner prydde dem!

/Cornelia

Varukorg