Anmälan öppen till sommarens astronomiläger i Lund

Nu är anmälan öppen till sommarens astronomiläger i Lund! Den 11-13:e augusti samlas ungdomar mellan 13 och 25 år på en scoutgård i Lomma för att tillsammans lära sig mer och astronomi och rymdteknik och träffa nya vänner. Passa på att avsluta sommaren med mysiga observationskvällar, föreläsningar, workshops och somriga lägeraktiviteter!

Årets sommarläger för ungdomar går av stapeln i Lund 11-13:e augusti och är öppet för alla mellan 13 och 25 år. Utvecklingen på rymdområdet går hela tiden framåt och det finns inget bättre sätt att avsluta sommarlovet än genom att lära sig mer om rymdforskning och astronomi tillsammans med andra ungdomar!

Är detta ditt första astronomiläger? Kul, du är varmt välkommen och vi kommer att göra allt för att du ska trivas i Sveriges gemenskap för unga med rymdintresse. Inga förkunskaper krävs för att delta i Astronomisk Ungdoms astronomiläger; det enda du behöver är nyfikenhet och en vilja att lära dig mer om rymden och ha kul tillsammans med oss!

Sommarens läger bjuder på besök vid Lunds universitet, ett av Sveriges främsta astronomiska lärosäten, planetarievisning, föreläsningar, workshops och mycket mer. Läs mer och anmäl dig eller din ungdom på www.astronomiskungdom.se/astronomilager senast 28:e juli!

Frågor? Kontakta gärna arrangörsgruppen på sommar@au.se eller ring kansliet på 070 – 000 90 56 vardagar 10.00-17:30 om du undrar något kring sommarens läger.

Uppdatering: bild tagen under lägret!
Varukorg