Bästa serien: Kenny Starfighter

Om du gillar rymden, Star Wars och humor är denna serie ett måste för dig om du inte redan sett den! När jag var liten följde jag serien om Kenny Starfighter som släpptes 1997. Kenny råkar ut för det mesta i jakten på formelsamlingen som rådet beordrat honom att hitta. Den är väldigt oseriös och uppbringar många skratt, Kenny är inte den vassaste kniven i lådan och hans rymdäventyr är värt att följa. 

Detta är beskrivningen till första avsnittet:
”Zongokriget rasade i Galaxen men rebellarmén lyckades till slut störta Kejsar Zing. Zings fruktade formelsamling försvann dock under striderna och galaxhjälte efter galaxhjälte har sökt efter den, men utan framgång. Allt hopp står nu till Kenny Starfighter som får i uppdrag att rädda mänskligheten. ”

Jag tycker att Kenny är en klockren karaktär med sina uttryck såsom ”Bolli Bolli” och om du ser ett avsnitt kommer du förstå vad jag menar. Egentligen är serien riktat till barn, men enligt mig har den ingen specifik målgrupp.

Så följ denna länk och gör dig beredd på ett rymdäventyr som du aldrig upplevt tidigare! https://www.oppetarkiv.se/etikett/titel/Kenny_Starfighter/

Varukorg