SIRIUS Årsmöte 2018!

Bästa medlem!

Du är inbjuden till SIRIUS Årsmöte. Årsmötet är föreningens högst beslutande organ, så om du vill vara med och påverka, lära dig mer om vad vi gör eller möta andra rymd-intresserade människor ska du självklart vara med!

Årsmötet sker den 4/03 i UFS lokaler på Polhemsgatan 38 kl 14.00. Vi bjuder på fika och sen gör vi en rolig aktivitet i samband också! Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 25/02.

SIRIUS söker kandidater till styrelsen. Att vara styrelseledamot är en rolig och lärorik upplevelse och ingen tidigare erfarenhet krävs. Skicka ett meddelande till Louise Fischer (louise.fisher@au.se) eller Oscar Bergqvist (oscar.bergqvist@au.se) senast 01/03 om ni är intresserade!

Har ni några frågor eller funderingar kring hur det är att vara styrelseledamot kan ni kontakta oss på: sirius@au.se

Kolla in eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1188382034625234/

Vi ses på årsmötet!
Med vänlig hälsning,
SIRIUS styrelse

Varukorg