Vi har startat en bokcirkel!

I mars startade Unga Science Fiction-Sällskapet en bokklubb online där vi läser “The Dispossessed” (på svenska: “Shevek”) av Ursula K. LeGuin. Boken handlar om fysikern Shevek, som går emot fördomar och tradition för att åka till sitt folks moderplanet och söka sanningen kring dess förflutna och varför hans folk lämnade den. Författaren var känd som en av mästarna inom genren science fiction, och detta verk brukar ofta lyftas fram som ett av hennes magnum opus – definitivt inte något att missa!

Som tur är finns det fortfarande möjlighet att gå med! Detta görs isåfall genom att dels bli medlem i USFS, och dels gå med i bokcirkelns grupp online på Goodreads. Den har namnet “USFS Bokcirkel” och kan hittas på följande länk: https://www.goodreads.com/group/show/534202-ufsf-bokcirkel

Den 26:e maj (2018-05-26) kommer de som är intresserade att träffas i Stockholm och/eller Malmö för att fika och diskutera boken tillsammans. Mer information om detta kommer inom kort.

Vi ser fram emot att läsa och diskutera boken med dig!

/Styrelsen i USFS

Är du inte med i Unga Science fiction-Sällskapet? Bli medlem gratis här: https://ebas.astronomiskungdom.se/signups/index/12

Varukorg