Jubileumsbok!

Astronomisk Ungdom grundades den 19:e augusti 2012 och lanserades till allmänheten under den första Astronomins dag och natt den 13:e oktober samma år. Under sitt första år hade Astronomisk Ungdom 83 medlemmar, och sedan dess har det växt avsevärt! Verksamheten har expanderat, med flera läger varje år, resor över hela världen och rymdforskarskolor på somrarna!

Åren går och inom kort fyller AU 10 år, vilket självklar ska firas! Ett av sätten vi kommer fira på är genom en jubileumsbok, där vi kommer samla alla härliga minnen som förbundet samlat på sig under åren. Till detta behöver vi din hjälp! I detta formulär får du chansen att dela med dig av dina bästa AU-minnen, roliga citat eller bilder, som sedan kan komma att hamna i denna bok. Berätta om din bästa upplevelse från ett läger, den mest inspirerande föreläsningen eller den finsittning som ändrade livet!

Låt oss tillsammans minnas Astronomisk Ungdom!

Med varma hälsningar,
Förbundsstyrelsen och kansliet!

Varukorg