Rymdforskarskolan 2019 i Göteborg – dag 3

Tjatja bloggen!

Idag började vi dagen med att vakna med ett leende. Dagen började i vanlig ordning med frukost på helpensionatet här på Rymdforskarskolan. Tack våra sponsorer för denna underbara odyssé i rymden som ni möjliggör! Allt ifrån de underbara bussresorna via Göteborgs proffsbusschaufförer till det otroligt klarblå och himmelsliknande vatten som har lyst  upp våra  dagar här. Det här är en av epikerna i våra liv, en tid som vi aldrig kommer att glömma, vi har fått erfarenheter och vänner som kommer finnas kvar hela våra liv, som när vi vann fallskärmstävlingen. Allt blir bättre också eftersom att vi är den bästa gruppen och enligt oss tycker alla andra på lägret att det är våran ödmjukhet som gör våran storhet så behaglig.

To space and beyond!

//Jordnära Astronauter (Hallgren, Clara, Vilda, Jonas, Oskar, Fanny)

Varukorg