Tillbaka till 2020: Ett Tidsresande Läger

Efter förra årets succé, 2019: Ett Rymdläger, har vi i styrelsen dragit ihop en projektgrupp för ett till läger. Vi presenterar nu Tillbaka till 2020: Ett Tidsresande Läger, med science fiction och tidsresor som tema! Lägret är för dig som är intresserade av science fiction, oavsett om du är galaxens största sci-fi entusiast eller någon som skulle vilja utforska genren lite mer. Lägret anordnas i Stockholm mellan den 20:e och 22:e mars. Under lägret kommer du ha möjlighet att läsa och diskutera noveller, se på film samt delta i en massa andra roliga aktiviteter – allt med science fiction-tema! Hoppas vi ses i Stockholm! Anmäl dig senast den 12:e mars!

Höjdpunkterna 

  • Mysiga lägeraktiviteter 
  • Sci-fi spel
  • Filmvisning 

Lägret hålls mellan fredagen den 20:e mars till söndagen den 22:a mars. Anmäl dig senast 12:e mars!   

Det kommer att vara drop-in från 17:00 fredagen den 20:e mars, och lägret avslutas efter lunch söndagen den 22:a mars. 

Vem kan delta 

Lägret riktar sig till gymnasie- och högstadieelever. För att delta ska man även vara medlem i både Astronomisk Ungdom och temaföreningen SAGAN. Det går att bli medlem i SAGAN här.

Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter.

Boende 

Boendet kommer att vara i Spånga scoutkårs lokal Holken. Vi kommer att sova på golv så det är viktigt att ni tar med liggunderlag/madrass. Det kommer att finnas toaletter, men tyvärr inte duschar. Adress: Tornbacken 11A, 163 54 Spånga. 

Åka dit kollektivt 

Till Stockholm C finns flera alternativ, men tåg är miljövänligt och bra. Från Stockholm C är det enklast att åka pendeltåg till Spånga station. Lägerlokalen ligger på ca fem minuters gångavstånd från Spånga station (en mer detaljerad beskrivning skickas i det slutliga informationsmejlet inför lägret). Alla deltagare ansvarar för att själva boka och betala sin resa.  

Deltagaravgift: 250 kr 

Deltagaravgiften swishas till Moa Nowakowski (Swishnummer: 733352380) senast 12:e mars för att anmälan ska vara giltig. Vid avanmälan återbetalas 50 % av deltagaravgiften men efter sista anmälningsdatum återbetalas ingen del av deltagaravgiften. 

Vid frågor och funderingar 

Undrar du någonting kring Tillbaka till 2020: Ett Tidsresande Läger? Tveka inte att kontakta kommunikationsansvariga Minna Palmgren Thun på minna.palmgren-thun@au.se så hjälper vi dig. Hör gärna av dig om du har några speciella behov som vi behöver vara extra förberedda på. Ingen fråga är för stor eller för liten; kontakta oss så kan du få mer information om lägret och om det kommer att passa just dig eller din ungdom.

Anmäl dig här!

 

Varukorg