Läs Contact tillsammans med SETI-bokcirkeln!

I SAGAN har vi precis avslutat ett moment där vi lyssnade på sci-fi podcasten The Penumbra Podcast. Nu inleder vi sommaren med att läsa romanen Contact skriven av Carl Sagan. Det råkar även vara författaren som SAGAN är uppkallad efter. Romanen handlar även om första kontakten med en utomjordisk civilisation och följer forskaren Eleanor Arroway som arbetar på radioteleskopet Argus.

Möten kommer att ske digitalt via messenger och kommer att hållas varannan onsdag klockan 20.00. Får man förhinder vid något tillfälle är det bara att läsa ikapp de andra och sedan komma vid nästa möte.

Bibliotek är superbra sätt att få tag på en bok gratis. På grund av Covid-19 har dock biblioteken ändrade öppettider och vissa har även stängt en tid framöver. Contact finns även tillgänglig på bibliotekens egna e-bok och ljudboks app Biblio. Det är helt gratis och kräver bara ett lånekort. Contact finns även tillgänglig på Storytel som nu går att prova gratis i 30 dagar.

Nästa träff kommer att hållas 15 juli 20:00. Tills dess ska vi ha läst till och med kapitel fem.

Varukorg