Astronomisk Ungdom firar 9 år!

Den 19:e augusti 2012 hölls det konstituerande årsmötet för Astronomisk Ungdom, och du kan inte ana vad som hände sen. Nu fyller AU 9 år! Hela historien om AU går att läsa på Svenska astronomiska sällskapets jubileumsblogg. Dessa 9 år skulle inte vara möjliga utan er medlemmar som är med och skapar våra verksamheter och som deltar på verksamheterna! Nu börjar vi ladda inför 10 års jubileum nästa år!

Denna dag, 19:e augusti, uppmuntrar vi förstås att man firar på något kul sätt. I Stockholm, Uppsala och Göteborg kommer det att arrangeras lite större firande för er som är i närheten. Ni är såklart varmt välkomna att anordna era egna firande! Vart ni än firar får ni gärna lägga upp bilder och tagga oss på Instagram (@astronomiskungdom) så sprider vi gärna det på våra sociala medier! Vi kommer under firandet köra ett kahoot om AU och tävla mellan distrikten. Även om du inte bor nära nått distrikt är du varmt välkommen att delta på zoom och i kahootet. Vi kör kahoot kring 17:00!

Zoom-länk: https://uu-se.zoom.us/j/65661406014

Ett stort grattis till oss och hoppas vi ses på plats eller online!

Varukorg