Gå på premiären av Dune med AU!

Dune skrevs av Frank Herbert år 1965 och handlar om Paul Atreides som måste åka till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. Detta verk har filmatiserats tidigare år 1984, men nu har Denis Villeneuve (som tidigare regisserat bl.a. Arrival och Blade Runner 2049) tagit sig an detta rymdäventyr, som inspirerat såväl Star Wars som Game of Thrones. I den här nya filmen hittar vi i rollerna bland annat Timothée Chalamet, Zendaya, och svenskarna Rebecca Ferguson och Stellan Skarsgård. Filmen har premiär i Sverige på bio den 15:e september.

I samband med att filmen har premiär planerar medlemmar i Göteborg och Stockholm att gå på filmen tillsammans (se nedan). Vi uppmuntrar även er andra ute i landet att gå på filmen tillsammans. Ta gärna en gruppbild vid biografen och skicka till kansli@au.se så kan samla alla biobesöken i ett inlägg!


Göteborg
Den 16:e september kommer GAUSS att titta på DUNE på bio! För att tävla om en GRATIS biobiljetter, fyll i formuläret: Utlottning. Sista dag att vara med i utlottningen är den 9:e september 23:59. Missa inte denna chans!

Stockholm:
Häng med AU i Stockholm på premiären av Dune! Vi kommer gå den 15:e september kl. 21:00 på IMAX-salongen på Filmstaden i Mall of Scandinavia. Ordinarie pris på biljetten är 229 kr, men går du med oss betala du endast 200 kr. För att få följa med behöver du fylla i formuläret nedan och swisha 200 kr till 123 032 33 37. Märk betalningen med namn och Dune. Filmen har 11-årsgräns. Vi har begränsat antal platser.

Varukorg