Halloween-reunion RFS Göteborg 2021

När Rymdforskarskolan började gå mot sitt slut kom någon på den roliga idén att göra hoodies för vår härliga lilla upplaga. Det dröjde inte länge tills den idén blev till verklighet, och en vecka innan vår så kallade Halloweenreunion kom de äntligen fram! 

Vi började återträffen på Gustav Adolfs torg på fredag eftermiddag där vi delade ut tröjorna till alla som redan hade anlänt till eller redan bor i Göteborgsregionen. Med belåtna leenden tog vi en gruppbild innan vi tillsammans vandrade längs älven mot Järntorget, där vi slog oss ner för en middag på restaurangen Brödernas. Maten var god, stämningen var härlig och jag tyckte själv att det kändes nästan overkligt att äntligen få träffa nästan alla igen! Efter middagen tog vi ännu en promenad under den vackra, stjärnklara novemberhimlen innan vi sa hejdå för dagen.

Lördagen, dagen efter mötte vi upp våra handledare Theresia och Eli vid Lisebergs huvudentré. När alla var samlade gick vi in tillsammans och det var då det roliga började! Först åkte många av oss min personliga favorit, Helix, och sedan gick vi på vårt första spökhus med ett zombietema. Trots att jag tyckte att det var jätteläskigt var det minst lika roligt att gå med alla andra, då vi skrattade och skrek tillsammans under hela attraktionen. Resten av dagen spenderade vi på att testa på olika åk och spökhus, och när det var dags för middag samlades vi för att äta tillsammans. Hela kvällen gick förbi som ett sus och snart var det dags för oss för att säga hejdå igen. Det gjorde lite ont i hjärtat eftersom jag skulle sakna alla igen, men jag lät det inte påverka mig alltför mycket då jag ändå vet att jag kommer träffa alla dessa älskade personer snart igen. <3

Tack och hej, leverpastej!

/Chrys

Varukorg