LSS – Lund Space Station

Söndagen den 17 april gick Lund Space Station av stapeln och det blev en hejdundrans succé!! Varje år samordnar Lunds Kommun en massa gratisaktiviteter under lov för barn och unga. I år fick vi från AU äran att vara med och hålla i en påsklovsaktivitet under Lov i Lund! Aktiviteten arrangerades av Skånedistriktet tillsammans med Nova Stella och PAS.

I det fantastiska vårvädret här i Lund fick barnen testa på lightsabers, gå en rymdig tipspromenad och testa en VR Mars-upplevelse! Det bjöds även på en massa gott fika och alla sorters rymdfrågor blev svarade på! Ibland går inte allt som planerat, till exempel gick vår cykelpump sönder och stationen med vattenraketer kunde ej öppnas. Trots detta var alla föräldrar och barn väldigt trevliga och förstående, och jag vill ge en extra eloge till alla Lund Space Station-ledarna som inte gav upp och såg till så att alla de andra aktiviteterna blev en succé!

Vi från Skånedistriktet vill ge ett stort tack till alla som var med och hjälpte till under aktiviteten, och speciellt ett stort tack till alla barn och föräldrar som kom. Vi blev mer än trippelt så många barn som förväntat och så pass många att vi ej lyckades räkna allihopa. Tack till Lunds Kommun och Lov i Lund för att vi fick chansen att arrangera detta eventet och för bidraget vi fick. Förhoppningvis kommer vi kunna fortsätta detta samarbetet även i framtiden, vilket vi verkligen ser fram emot! Fler barnaktiviteter för barn och unga i Skåne är planerade och mer information kommer inom kort.

Hoppas vi ses där!
Med varmaste hälsningar, Skånedistriktets ordförande Fanny Johansson

Varukorg