Följ med till Kenya! Intresseanmälan är öppen

Under hösten är det återigen dags för en av Astronomisk Ungdoms mest efterfrågade verksamheter – Rymdresan! En rymdresa är en sällskapsresa med astronomi- och rymdtekniktema för deltagare mellan 18 till 30 år. Resan kan exempelvis gå till en sevärdhet inom astronomi, studiebesök vid internationella rymdföretag, stora internationella teleskop eller andra rymdrelaterade resmål. Under höstlovsveckan 2022 reser vi till Nairobi, Kenya för ett fantastiskt äventyr med stjärnskådning, studiebesök och safari. Kenyas geografiska läge vid ekvatorn erbjuder en världsunik chans att beskåda stjärnhimlen utan några ljusföroreningar – detta vill du inte missa!

Intresseanmälan hittar du här. Om tillräckligt många är intresserade återkommer vi under sommaren med en bindande anmälan. Det är först till kvarn som gäller; de 25 första att anmäla sig får följa med på en resa för livet. Preliminärt datum för rymdresan är 29/10-6/11-2022.

Varukorg