AU-dagen 2022: Stockholm

Den 19 augusti firade AU 10 år. Solen gassade på under sen eftermiddag och Magnethuset i Observatorielunden vid Odenplan fylldes till gränsen med glada ansikten. Vi började kvällen med mingel. Sedan började online-samtalet med de som inte kunde närvara. Där var även grundaren Mikael Ingemyr med och inledde presentationen med berättelsen om AUs födelse. Ordförande Gabriel Delerin höll därefter tal och tackade alla för ett fantastiskt engagemang under alla dessa år.

Med både online-gäster och de på plats höll vi i ett kahoot med rymdtema! Efter att alla dammat av sina många kunskaper så öppnades stjärn-fiskdammen. Fångsten innefattade bland annat personligt skräddarsydda rymd-memes. Därefter ankom Gabriel till lokalen med specialbeställd tårta och vacker sång. Fikat började på riktigt efter det. Godsaker fanns i ändlösa mängder (även om ett större antal besökare än väntat dök upp).

Det var nära 30 grader varmt när sommarnatten smög sig på. Då hölls det i fler lekar utomhus. Bland annat Charader på ISS, där alla utmanande kommunikationslekar. Kvällen avslutades senare än väntat. Vi på kansliet och förbundsstyrelsen hoppas innerligt att anledningen var för att det var otroligt kul!

Varukorg