Entreprenörskapsevent för gymnasieelever – Reach for Space

75 deltagare

Är du nyfiken på rymden och entreprenörskap?
Då är detta event något för dig!

Den 15:e April välkomnar vi dig till en dialog med andra nyfikna individer som vill diskutera vad för framtid vi har i rymden.
Förutom keynote presentationer av våra fantastiska talare kommer även SEB hålla en workshop i entreprenörskap. Du kommer att få lära dig om båda ämnena samtidigt och träffa likasinnade som delar ditt intresse.

Genom att kombinera vår kunskap om rymden med entreprenörskapet kan vi hitta lösningar för problem här på jorden.

Vi behöver tänka (bort)om – och kunskap om rymden kan hjälpa oss lösa problem på jorden och vice versa. Vi tror att genom att kombinera vår kunskap om rymden med entreprenöriella idéer kan vi hitta innovativa lösningar för problem här på jorden. Under vårt kommande event, som vi arrangerar i samarbete med Astronomisk Ungdom, kommer våra talare att utforska möjligheterna med rymdentreprenörskap och svara på dessa spännande frågor.

Kom precis som du är, en nyfiken själ. Resten gör vi! Lunch ingår!

Varukorg